Ze Znojma pouze s bodem. Vyrovnávací gól Sokol obdržel 8 vteřin před koncem

22. 12. 2018

Muži A

3 minuty čtení

Velmi blízko bylo SKV k zisku tří bodů. Na hřišti Znojma vedlo v závěru duelu 17. kola Tipsport Superligy o gól 4:3. Jenže domácí osm vteřin před koncem při hře v šesti srovnali a druhý bod jim v prodloužení vystřelil Pánek.

Gólový účet zápasu otevřel ve čtvrté minutě Linhart. Míček se k němu v přesilovce dostal od Ondřeje Stuchlíka a vinohradský útočník ho nekompromisně poslal do sítě. Hosté pak sice po střele ze střední vzdálenosti srovnali, ale sokolové si ještě do přestávky vzali vedení zpět. Martin Skřivánek po skvělé individuální akci poslal balonek elegantně pod břevno znojemské branky.

V polovině utkání vedli svěřenci Michala Pazdery dokonce o dvě branky. Gregor v oslabení vyslal do samostatného úniku Svobodu a ten vymíchal znojemského brankáře Hándla. Závěr druhé části se však sokolům nevydařil. Dvě slepené branky Kladiva a Šindeláře znamenaly srovnání na 3:3.

Zpátky do vedení šli hosté ve 47. minutě. Svoboda se vytočil z rohu a po střele tahem oslavil svou druhou trefu v utkání. Ta znamenala těsný náskok. Znojemští v závěru odvolali brankáře a vytvořili si tlak. Až do času 59:52 se dařilo sokolům odolávat. Na doklepávku Šindeláře už ale byla vinohradská obrana krátká. Za stavu 4:4 se šlo do prodloužení.

V něm si znojemský Pánek vyměnil míček s Krejčířem a pak střelou z dálky rozhodl o druhém bodu. Znojmo vyhrálo duel 5:4 v prodloužení. „Dnes jsme dokázali předvádět hru, která snese nějaké měřítko, pouze 25 minut z 64. V kombinaci s neproměněnými šancemi za stavu 4:3 to stačilo pouze na zisk jednoho bodu,“ zhodnotil zápas kouč Michal Pazdera.

Další superligový duel sehrají Vinohradští až po Novém roce. V sobotu 5. ledna na domácí půdě vyzvou od 20 hodin večer Českou Lípu.

TJ Znojmo – TJ SKV 5:4 (1:2, 2:1, 1:1 - 1:0) po prodl.

Branky a nahrávky: 9. Ďuriška (Krejčíř), 34. Kladivo, 37. Šindelář (Novák), 60. Šindelář (Čihal), 64. Pánek (Krejčíř) – 4. Linhart (O. Stuchlík), 17. Skřivánek (Hartman), 30. Svoboda (Gregor), 47. Svoboda (Jelínek). Rozhodčí: Kačer, Vašíček. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 362.

Sestava SKV: Weissgärber - Stuchlík (C), Hanák, Jelínek, Kachnič, Lanc, Houra, D. Záň - Harnesk, Linhart, Z. Stuchlík - Svoboda, Gregor, Vnuk - J. Záň, Hartman, Skřivánek - Hájek. Trenér: Michal Pazdera.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.