Valná hromada určila nové vedení, prezidentem SKV se stal Dalibor Nigrin

15. 2. 2019

Klub

2 minuty čtení

Ve čtvrtek 14. února se od 18 hodin konala ve vinohradské sokolovně valná hromada florbalového oddílu TJ Sokol Královské Vinohrady. Z jejího konání vyplynulo, že končícího prezidenta Luďka Pokorného nahradil Dalibor Nigrin.

Po 14 letech ve vedení a 9 letech v pozici prezidenta klubu opustil své funkce Luděk Pokorný. Ve vedení florbalového oddílu skončili také jeho kolegové Libor Pokorný a Vilém Svoboda. Všichni tři ale budou i nadále pracovat v prospěch SKV. Luděk a Libor Pokorní ve strukturách Sokola a „Vilas“ jako trenér mládeže. Jménem klubu bychom rádi poděkovali všem třem za nesmírnou obětavost a za roky strávené vedením našeho florbalového klubu.

Nové vedení, které vzešlo z volební valné hromady, má nyní šest členů. Jsou mezi nimi staronoví členové Michal Pazdera, Jiří Buchta, Dalibor Nigrin a Pavel Doubek. Novými členy byli zvoleni hráči eltiních vinohradských týmů Kateřina Bartůňková a Jan Svoboda. Katka má bohaté organizátorské zkušenosti z několika sportovních odvětví a event managementu a byla jednou z hlavních koordinátorek uplynulého šampionátu ve florbale, který se v prosinci uskutečnil v Praze.

Útočník mužského áčka a klubový odchovanec Jan Svoboda se bude věnovat hlavně sportovní stránce florbalového oddílu. Nové vedení rovnou zasedlo a na krátkém zasedání zvolilo prezidenta a viceprezidenta. Novým prezidentem SKV se stal Dalibor Nigrin, klubová legenda, která v SKV působí od založení v roce 1997. Viceprezidentem byl zvolen Michal Pazdera, současný kouč mužského A týmu.

Vedení florbalového oddílu pro období let 2019 - 2021, zvolené valnou hromadou dne 14. 2. 2019:

  • Prezident oddílu - Dalibor Nigrin
  • Viceprezident oddílu - Michal Pazdera
  • Člen výboru - Jiří Buchta
  • Členka výboru - Kateřina Bartůňková
  • Člen výboru - Pavel Doubek
  • Člen výboru - Jan Svoboda

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.