Lukáš Gregor: V úterý to bude boj o každý metr!

18. 3. 2019

Muži A

2 minuty čtení

V sobotním zápase vstřelil útočník Lukáš Gregor do sítě Znojma dva góly a velkou měrou se tak podílel na druhém vítězství sokolů v 1. kole play down. Vinohradští sobotní duel ovládli těsně 5:4 a na jeden den se v sérii ujali vedení. Znojmo však v neděli předvedlo dobrý výkon a po výhře 8:2 srovnalo krok. Páté utkání se uskuteční v úterý od 19:30.

Sokolové nevstoupili do třetího duelu dobře, rychle na hřišti Znojma prohrávali 0:1 a ještě čelili trestnému střílení. „V sobotu se nám úplně nepovedl vstup do zápasu. Po první přestávce jsme naši hru zlepšili, lépe bránili a byli víc produktivní v útoku,“ ohlédl se za sobotním střetnutím útočník SKV Lukáš Gregor.

Brankář Buchta nájezd zneškodnil, pak pustil zpátky do branky kolegu Mazáka a sokolové se začali prosazovat i v útoku. Ve 34. minutě vedli 4:2 a nakonec zvítězili 5:4, když v závěru ubránili těsný náskok. Přitom to se proti Znojmu letos už dvakrát nepodařilo. „Každý zápas je úplně jiný, ale určitě jsme věděli na co si dát pozor a koncovku jsme zvládli lépe než v domácím zápase,“ řekl Gregor.

V neděli ovšem svěřenci Michala Pazdery nedokázali navázat na výkon ze třetího duelu a prohráli vysoko 2:8. „Největší problém byl v naší produktivitě. Na jeden nebo dva góly se bohužel vyhrávat zápasy nedají. Ale to musíme hodit za hlavu, stav série je 2:2. V úterý se jede nanovo a necháme tam vše,“ burcuje vinohradský útočník svůj tým před další důležitou bitvou.

S čím sokolové do pátého střetu se Znojmem půjdou? „V úterý bude jako v každém zápase důležitá obrana. Bude to boj o každý metr. Podíváme se na video, kde byl v neděli největší problém, a určitě se připravíme lépe, abychom zápas dovedli do vítězného konce,“ dodal Gregor, který má na svém kontě v letošním play down tři góly. Budeme si přát, aby v úterý své konto rozšířil.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.