Na Czech Open budou v akci oba A týmy i junioři!

31. 7. 2019

Klub

2 minuty čtení

Czech Open se rychle blíží, a proto je na čase si představit týmy, které budou na tradičním srpnovém turnaji hájit vinohradské barvy. V kategorii Pro se po loňské odmlce opět představí mužské áčko vedené novými trenéry Michalem Kotlasem a Davidem Boušou. V kategorii Open budou o co nejlepší výsledek bojovat Ladies. A pod hlavičkou spřáteleného týmu Torza Sorry je přihlášen také tým juniorů.

Loni se mužský A tým Czech Open neúčastnil. Nyní se tedy na letním turnaji představí po dvou letech. Ve skupině C kategorie Pro na něj čekají dva prvoligoví soupeři Chomutov a Bulldogs Brno. Čtvrtým celkem ve skupině je reprezentace Singapuru, která na posledním světovém šampionátu v Praze obsadila 16. příčku.

Ladies v minulých letech zaznamenaly na Czech Open dvě čtvrtfinálové účasti. V kategorii Open se budou snažit dojít co nejdále i letos. Los jim do skupiny přihrál jednoho českého soupeře a dva soky ze zahraničí. Svěřenkyně kouče Sigla se tak střetnou se švédským celkem Obbola IK, s nizozemským výběrem SIACT a s Turnovem, se kterým se Ladies střetly v minulé sezoně v rámci 1. ligy.

Třetím čistě vinohradským celkem na Czech Open budou junioři. Ti se do kategorie Open přihlásili pod hlavičkou Torzy. Nový kouč juniorského týmu Miroslav Purkrábek tak bude mít možnost poprvé vidět své svěřence v ostrých zápasech. Na mladé sokoly čeká ve skupině jeden tuzemský soupeře, jeden finský a jeden švýcarský.

Pár hráčů z vinohradského oddílu se pak představí také v dalším týmu přihlášeném Torzou. Zde nastoupí jak kmenoví hráči Torzy, tak někteří florbalisté z vinohradského béčka či céčka. V nadcházejících dnech vám podrobněji představíme složení skupin, ve kterých má SKV svou účast, a i během Czech Open vás budeme zásobovat výsledkovým zpravodajstvím.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.