Ve středu přípravné utkání s Tigers Langnau

3. 8. 2019

Muži A

1 minuta čtení

Mužský A tým se na blížící se Czech Open naladí přípravným duelem s kvalitním soupeřem. Do Rieger arény ve středu večer dorazí tygři z Langnau. Duel je na programu od 20:15.

Vinohrady se na Czech Open představí v kategorii Pro. V základní skupině tradičního turnaje vyzvou Chomutov, Bulldogs Brno a reprezentaci Singapuru. Ještě než tradiční srpnová akce vypukne, mohou sokolové otestovat svou formu v přátelském utkání se švýcarským soupeřem.

Langnau skončilo v posledním ročníku švýcarské nejvyšší soutěže po základní části na 9. příčce a svou příslušnost v elitní lize muselo hájit v play down. V něm tygři zdolali Kloten 4:2 na zápasy a zachránili se. Nyní budou Tigers bojovat o co nejlepší výsledek v elitní kategorii Czech Open. Ve skupině se střetnou s Zugem, Bohemians a lotyšským Lekrings.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.