Czech Open preview: Ladies vyzvou dobře známý Turnov i soupeře ze zahraničí

5. 8. 2019

Ženy A

2 minuty čtení

Ladies se na tradičním srpnovém turnaji pokusí navázat na čtvrtfinálové účasti z let 2016 a 2017. V základní skupině otevřené kategorie na ně čekají prvoligový Turnov, švédský tým Obbola IK a nizozemský celek Siact. Zatímco v sobotu se svěřenkyně kouče Sigla představí na brankickém Hamru, v pátek budou hrát v Dejvicích.

Ženské áčko načne letošní ročník Czech Open duelem s nizozemským celkem Siact. Tento tým už se tradičního turnaje v Praze v minulosti účastnil, ale jinak je jeho forma otazníkem. Ve druhém čtvrtečním střetnutí se Ladies utkají s dobře známým soupeřem z 1. ligy Turnovem.

Ačkoliv TJ Turnov obsadil v západní skupině 1. ligy až sedmou příčku, Vinohrady neměly s tímto soupeřem lehké pořízení. V domácím utkání severočeského soka zdolaly až po nájezdech a na hřišti soupeře pak zvítězily těsně 3:2. Turnov pak vypadl hned v 1. kole play off, kde nestačil na Florbalovou akademii z Mladé Boleslavi.

Skupinovou fázi Ladies uzavřou střetnutím se švédským týmem Obbola IK. Městečko, kde žije přes dva tisíce lidí, se nachází spíše v severní části Švédska na pobřeží. Nedaleko Obboly leží florbalově známější Umeå. Celek nastupuje ve třetí nejvyšší švédské lize.

Rozpis utkání:

čtvrtek 13:40 TJ SKV - Siact (Hamr II)
čtvrtek 17:20 TJ SKV - TJ Turnov (Hamr II)
pátek 13:20 TJ SKV - Obbola IK (Kotlářka) 

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.