Czech Open preview: Junioři se střetnou se soupeři z Česka, Finska a Švýcarska

7. 8. 2019

Junioři

2 minuty čtení

Pestrá směs soupeřů čeká na naše juniory, kteří se pod názvem SKV budou bít o dobré výsledky v otevřené kategorii Czech Open. Turnaj načnou ve čtvrtek ráno na Děkance duelem se švýcarským Appenzellem, odpoledne vyzvou český celek DDM Stod a skupinu uzavřou večer zápasem s finským #Liuttu.

Všechny tři zápasy na Děkance a všechny tři ve čtvrtek. Junioři vyrazí do ostrých zápasů poprvé pod vedením nového kouče Miroslava Purkrábka. Kromě juniorů se v týmu objeví i několik tváří ze širšího kádru A týmu. Jmenovat můžeme univerzála Vojtěcha Mácu, útočníka Petra Blažeje nebo slovenského obránce Petera Kachniče.

Chybět nebudou opory juniorů z minulé sezony Ondřej Zelený, Šimon Král a Jakub Jestříbek. Právě Ondřej Zelený, který by se letos měl stát lídrem juniorského celku, obnoví mládežnickou spolupráci se svým starším bratrem Markem, jenž se v sestavě rovněž objeví. Junioři dohrají skupinu ve čtvrtek večer, v pátek nebo v sobotu se pak podle umístění ve skupině objeví v play off.

Rozpis utkání:

čtvrtek 9:20 TJ SKV - UH Appenzell (Děkanka)
čtvrtek 14:20 TJ SKV - DDM Stod (Děkanka)
čtvrtek 18:40 TJ SKV - #Liuttu (Děkanka)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.