SKV v poháru prohrálo na hřišti Chomutova v prodloužení

17. 8. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Sokolové vstoupili do pohárové soutěže porážkou. Ve třetí třetině sice dvakrát dokázali smazat těsný náskok soupeře, už po 53 vteřinách prodloužení však inkasovali rozhodující gól a dva body do tabulky za vítězství si tak připsal domácí Chomutov. Další pohárová bitva čeká na Vinohradské ve středu, kdy se na Jedenáctce utkají s Balck Angels.

Vinohradští šli do vedení jako první zásluhou Linharta, Chomutov pak ovšem otočil vývoj zápasu ve svůj prospěch a ve zbytku střetnutí se dokázal dvakrát dostat do jednobrankového vedení. Na 2:2 za sokoly srovnával Hájek a na 3:3 čtyři minuty před koncem Skřivánek.

Chomutovští tak o své výhře rozhodli v následném prodloužení. Na konci 61. minuty se prosadil zkušený Petr Pastor a domácí zvítězili 4:3. Sokol si tak do tabulky po prvním zápase skupiny vrcholové části poháru připsal jeden bod. Ve středu od 20:30 se Vinohrady v dalším pohárovém duelu střetnou s Black Angels.

„Do utkání s Chomutovem jsme vstoupili dobře. Ve druhé třetině jsme nebyli v zápase. Oslabení nás stálo mnoho sil. V závěru se nám podařilo dát gól, ale celkově předvedená hra nebyla dobrá a nezasloužili jsme si vyhrát. Do dalších utkání musíme vstoupit s lepší koncentrací,“ zhodnotil duel kouč Michal Kotlas.

Florbal Chomutov - TJ SKV 4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0) po prodl.

Branky a nahrávky: 14. Kopp (Šafařovský), 25. Holovej (Müller), 55. Novotný (Šafařovský), 61. Pastor (Šarša) - 4. Linhart (Bína), 54. Hájek (Hartman), 56. Skřivánek. Rozhodčí: Jelínek, Monzer. Vyloučení: 2:4. Využití: 2:0. Diváci: 170.

Sestava SKV: Mazák - O. Stuchlík (C), Otta, Jelínek, Richtr, D. Záň, Vnuk, Kachnič - Linhart, Hájek, Bína - Rossi, Skřivánek, Hartman - Kapucián, Máca, Gregor. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.