Boys v posledním zápase skupiny prohráli s Chodovem a v poháru končí

29. 8. 2019

Muži A

2 minuty čtení

Ani na třetí pokus nedokázali sokolové ve vrcholové části Poháru Českého florbalu zvítězit. S Chodovem doma prohráli jednoznačně 0:9 a s pohárovou soutěží se pro letošek loučí.

Vinohradští nevstoupili do středečního zápasu dobře a už v deváté minutě prohrávali po brankách Mikeše a Ondruška 0:2. Soupeř ještě do přestávky přidal další gól a ve zbytku zápasu navyšoval skóre. Výkon sokolů bohužel nestačil ani na vstřelení čestné branky.

„V zápase nám chyběla florbalová kvalita, v rozehrávce jsme si dávali nepřesné nahrávky a těžko jsme se dostávali do pásma soupeře. Z toho plynulo, že jsme měli minimum střeleckých pokusů. Soupeř nás přehrál. Před začátkem sezony je to pro nás dobrá lekce,“ zhodnotil duel kouč Michal Kotlas.

Vinohrady tak ve skupině vrcholové části Poháru Českého florbalu nasbírali jeden bod za prohru v prodloužení v Chomutově. Po porážkách od Black Angels a od Chodova obsadily čtvrté místo v tabulce skupiny A a v soutěži končí. Naopak Black Angels a Chodov si zahrají osmifinále.

TJ SKV - Florbal Chodov 0:9 (0:3, 0:3, 0:3)

Branky a nahrávky: 5. Mikeš (M. Vávra), 9. Ondrušek, 14. Plíhal (Majer), 23. Eremiáš (Ondrušek), 25. Vošta (Majer), 39. Vošta (Majer), 44. Jelínek (vlastní), 48. Pražan (Sýkora), 50. Eremiáš (Ondrušek). Rozhodčí: Dolanský, Sýkora. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Diváci: 63.

Sestava SKV: J. Buchta - Richtr, Lanc, Jelínek, Vnuk, D. Záň, Kachnič - Entlicher, Skřivánek, Hartman - Linhart, Hanák, Bína - Hájek, Gregor, Kapucián. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.