Víkendové menu: Benfika doma přivítá Louny, céčko bude hájit 1. příčku

15. 11. 2019

Klub

3 minuty čtení

Na deset zápasů se bude snažit mužské béčko natáhnout vítěznou sérii v letošním ročníku divize. Nigrin a spol. naposledy porazili konkurenty v tabulce Děčín a Teplice a nyní se v sobotu od 16 hodin střetnou v Rieger aréně s lounskou Lokomotivou. Místo na čele si bude chtít uchovat také céčko. Celtics v neděli ráno vyzvou Nebušice a Ovocné Báze.

Sobotní utkání s Louny bude speciální pro Jana Kapuciána, který právě z tohoto místa pochází. Vinohrady vedou divizi A o sedm bodů, ještě nezaváhaly a mají suverénně nejlepší defenzivu napříč všemi pěti skupinami divize. Statistikám s 18 nasbíranými body vládne útočník Jan Švejda. Přijďte se naladit na večerní superligu utkáním Benfiky. Duel je na programu od 16 hodin.

V neděli brzo ráno odstartují svůj letošní pátý turnaj muži C. Céčko se minule podruhé v sezoně dočkalo stoprocentního šestibodového turnaje, přičemž dokázalo zdolat do té doby neporažené Future. Střetnutí bylo plné zvratů a o výsledek se bojovalo až do konce. Celtics nakonec šlágr regionální ligy ovládli 7:6, následně porazili béčko kladenských Kanonýrů a posunuli se na 1. místo tabulky.

Nyní je budou od osmi hodin v Kunraticích čekat Nebušice. Lídrem nebušického mužstva je s 21 body Michal Smutný, bývalý hráč SKV. Nebušice po dvou prohrách z úvodu ročníku nabraly skvělou formu a vyhrály posledních šest zápasů. Na vedoucí céčko ztrácejí pouze bod. Ve druhém nedělním střetnutí budou Celtics čelit Ovocným Bázím. Ty jsou na desáté příčce regionálky.

Kromě dvou mužských týmů se o víkendu představí také ženské béčko, dorostenky, mladší žáci A i B, mladší žákyně a přípravka. Ta bude hrát v domácí Rieger aréně. Držte všem vinohradským týmům palce!

SOBOTA:

Muži B:
16:00 TJ SKV - TJ Lokomotiva Louny (Vinohrady)

Ženy B:
9:30 TJ SKV - FBC Slavia Praha (SH Kutná Hora Klimeška)
12:30 TJ SKV - SK Florbal Benešov (SH Kutná Hora Klimeška)

Dorostenky:
10:00 TJ SKV - FbŠ Bohemians B (SH Děkanka)
15:00 TJ SKV - Ivanti Tigers Jižní Město B (SH Děkanka) 

Mladší žáci:
9:00 TJ SKV - XPS Network Tatran Střešovice (TJ JM Chodov)
11:40 TJ SKV - FBC Kutná Hora - černí (TJ JM Chodov)
+ zápas o umístění

Mladší žáci B:
9:00 TJ SKV - FbC Red Dragons Hořovice (SH Hořovice)
11:40 TJ SKV - FbŠ Bohemians Praha 10 (SH Hořovice)
+ zápas o umístění 

NEDĚLE:

Muži C:
8:00 TJ SKV - Florbal Team Sokol Nebušice (SH ZŠ Kunratice)
11:00 TJ SKV - FKÚ Ovocné Báze (SH ZŠ Kunratice)

Mladší žákyně:
9:40 TJ SKV - Rudná Panthers Praha (Nová MSH Mladá Boleslav)
11:00 TJ SKV - OpenCamps Tatran Střešovice (Nová MSH Mladá Boleslav)
+ zápas o umístění 

Přípravka:
9:00 TJ SKV - Tatran Stešovice (Vinohrady)
11:00 TJ SKV - Sokol Rudná (Vinohrady)
+ zápas o umístění

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.