Chystá se 4. ročník SKV kempu! Přihlášky stále otevřeny

7. 6. 2020

Klub

2 minuty čtení

Ve dvou turnusech od 2. do 7. července se uskuteční už 4. ročník příměstského kempu SKV. Prázdninová akce je nově přístupná rovněž veřejnosti. Hlásit se tak mohou jak mladí florbalisté a florbalistky z našeho klubu, tak sportovní nadšenci odjinud. Celý kemp se opět uskuteční v areálu vinohradského Sokola, a to pod dohledem zkušených trenérů SKV.

Na všesportovním kempu bude preferován florbal, jinak si ale florbaloví mládežníci vyzkouší řadu dalších aktivit. Pod dohledem je budou mít sportovní ředitel SKV a kouč Bolek Kytka, dlouholetý trenér vinohradského oddílu Vilém Svoboda a dále například Radka Kylarová, Šimon Král a další.

První turnus se uskuteční od 2. do 5. července a je určen pro přípravku, elévy, mladší žáky a dívky. Sportovní program se bude odehrávat každý den od 8:30 do 18 hodin. Součástí harmonogramu je také občerstvení a pitný režim. Druhý turnus se bude s tím prvním částečně překrývat a uskuteční se od 4. do 7. července. Pozdější termín je určen pro starší žáky, dorostence a juniory.

Turnus pro mladší děti je pojatý více jako všesportovní kemp, který bude doplněn florbalem. Turnus pro starší ročníky je florbalovým kempem doplněným o všesportovní složku. Kvůli přetrvávajícím opatřením spojeným s koronavirem se letos akce uskuteční bez návštěvy bazénu. Zájemci se mohou hlásit v členské sekci nebo na webové stránce kemp.skvflorbal.cz.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.