COVID19: Návrat ke společným tréninkům

3. 8. 2020

Muži A

2 minuty čtení

Všichni hráči, kteří byli po vzájemném utkání s Karlovými Vary umístěni do preventivní karantény, prošli úspěšně (tj. s negativním výsledkem) výstupními testy.

Rádi bychom Vás informovali, že všichni hráči, kteří byli po vzájemném přátelském utkání proti Karlovým Varům dne 15. 7. umístěni do preventivní karantény (z důvodu výskytu onemocnění COVID-19 u jednoho z hráčů soupeře) prošli úspěšně, tj. s NEGATIVNÍM výsledkem, výstupními testy.

Od pondělí 3. 8. se tedy opět rozjíždí společná týmová příprava tréninkových skupin muži A a junioři/dorostenci.

I přesto, že nařízená preventivní karanténa nebyla způsobena neodpovědností našich vlastních hráčů, bychom chtěli na všechny členy a členky znovu apelovat, aby dodržovali zvýšená hygienická opatření a nevystavovali se zbytečně riziku nákazy.

Mysleme nejen na sebe, ale také na lidi kolem nás:

  • Přestože pro mladé lidi a sportovce ve většině případů nepředstavuje onemocnění COVID-19 smrtelné nebezpečí, drtivá většina z nás má ve svém okolí lidi z rizikových skupin (rodiče, prarodiče, nemocné), pro které toto onemocnění přesně takové nebezpečí představuje.
  • Jakákoliv nařízená preventivní karanténa pak velmi negativně ovlivňuje nejen sportovní fungování SKV, ale také profesní život spoluhráčů a spoluhráček.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.