Představujeme posily: Kádr vyztužili mladí hráči

1. 9. 2020

Muži A

2 minuty čtení

Příchody útočníka Michala Strachoty a brankáře Karla Šantory jsme avizovali už před časem. Nyní je třeba si představit i další hráče, kteří rozšířili vinohradský kádr před nadcházející superligovou sezonu. Do SKV přicházejí obránci Štěpán Čuda, Oliver Gold, Jan Fiala a útočník Jan Procházka!

Z Hattricku Brno zamířil v létě do Prahy obránce ročníku 2001 Oliver Gold. V minulé sezoně Oliver ještě jako junior odehrál za A tým Hattricku v superlize 27 utkání a připsal si osm kanadských bodů.

Další posilou do obrany je Štěpán Čuda. 20letý zadák strávil uplynulý ročník na hostování v Turnově, za který nastupoval v národní lize. Odchovanec Bohemians do SKV rovněž přestupuje a stává se další mladou posilou zadních řad.

Do Rieger arény z jihu Čech přichází Jan Procházka. Odchovanec Jindřichova Hradce v minulém ročníku působil v dresu českobudějovických Štírů. V 21 zápasech základní části zapsal 20letý forvard stejný počet bodů a další dvě asistence stihl přidat v nedokončeném play off.

Většinou to bývá naopak a hráči ze superligy míří do Traverzy Mukařov. Tentokráte se ale přesun hráče uskutečnil na opačené trase. Na hostování z Traverzy k nám zamířil Jan Fiala. Jedno z jeho posledních utkání na superligové úrovni bylo vítězné superfinále 2016 v dresu Chodov. Teď se "Fidži" vrátí na palubovky nejvyšší soutěže ve žlutočerných barvách.

V kádru vinohradského A týmu se rovněž nacházejí tři mladé pušky z juniorské kategorie. Jan Pinkas, Matěj Šaroch a Marek Paštika ještě spadají věkem mezi juniory, ale už se připravují s áčkem a rvou se o svou šanci v útoku.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.