Shrnutí víkendu: Přípravka postoupila o koš výš! Benfika opět vyhrála

6. 10. 2020

Klub

2 minuty čtení

Nejmladší tým SKV vstoupil do sezony skvěle! Kluci z přípravky zdolali všechny své soupeře a vybojovali postup do druhého koše. Mužské béčko zaznamenalo o víkendu už čtvrtou výhru v sezoně, když doma deklasovalo rezervu Chomutova 13:3. Dobře si vedli také dorostenci, kteří zapsali dvě výhry a prokázali solidní formu v ofenzivě.

Benfika se rozjížděla pomalu a po první části vedla pouze 2:0. Ofenzivní podívanou rozjeli svěřenci kouče Viktora Vondry až ve druhé části, ve které nasázeli soupeři šest branek. Činila se především druhá pětka sokolů. Matěj Špaček byl u pěti branek domácích (3+2) a zdatně mu sekundoval Jakub Záň 2:2. Vinohradští nakonec zvítězili 13:3 a zůstávají na druhém místě v těsném závěsu za vedoucí Kadaní.

V horní polovině tabulky se drží také dorostenci. Tým kouče Viléma Svobody nejprve nastřílel hornopočernické Orce 19 zásahů a ve druhém duelu zdolal Olymp 10:5. SKV tak okupuje 4. příčku ve 2. lize a nadále setrvává v kontaktu s čelem. Stoprocentní turnaj prožili také kolegové z béčka, kteří si poradili jak s Čelákovicemi, tak s Neratovicemi.

Radost všem přítomným udělal nejmladší výběr Vinohrad. „Přípravka zvládla všechna utkání bez problémů a zajistila si tak postup do druhého koše!“ hlásil spokojeně trenér Petr Antuš, který dovedl malé sokolíky ke třem výhrám. Na dalším turnaji se proto vinohradské naděje mohou těšit na o něco těžší soupeře.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY: 

Muži B:
TJ SKV - Florbal Chomutov B 13:3

Juniorky:
TJ SKV - Florbal Chomutov 1:11
TJ SKV - FBC Slavia Praha 6:0

Dorostenci:
TJ SKV - DDM Horní Počernice Orka 19:3
TJ SKV - Olymp Florbal 10:5

Dorostenci B:
TJ SKV - Orka Čelákovice 7:2
TJ SKV - Florbal Neratovice 8:4

Starší žákyně:
TJ SKV - Florbalová akademie MB 2007 2:2
TJ SKV - ACEMA Sparta Praha 0:2
TJ SKV - SK Dvojka Praha D 1:7

Mladší žáci:
TJ SKV - SK Dvojka Praha 6:6
TJ SKV - Orka Čelákovice 1:3
TJ SKV - Sokol Rudná 4:3

Mladší žáci B:
TJ SKV - Sport Eden Beroun 3:32
TJ SKV - Florbalová akademiem MB "DB" 10:10
TJ SKV - Florbal Pro Beroun 10:12
TJ SKV - TJ Sokol Dobříš  3:12

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.