Pět malých velkých bojovníků

19. 3. 2018

Přípravka

2 minuty čtení

Je nedělní mrazivé ráno a my vyrážíme směr Barrandov a jen doufáme, že hala nebude halou ledovou. Procházíme kolotočem a hurá! V hale je příjemných 18°. Převlékame se do dresů a jeden z nás nečekaně i do gólmanského.

Našeho gólmana totiž večer přepadla nemoc, a tak se pro tento turnaj budeme v bráně střídat. Pořádná rozcvička a je tu první zápas. Proti nám se na zadní staví Panthers. Využívají své hbitosti a zápas končí 4:9.

V druhém zápase nastupujeme proti týmu Wizards. Těch je jak kobylek, ale našich pět statečných bojuje a za hlasité podpory rodičů nevynecháme jediný souboj. Ostřelujeme branku soupeře, ale je z toho bohužel stále jen další a další zvonění tyček. Zápas tak končí 14:7 pro Wizards.

Dvě prohry znamenají, že se ve třetím zápase porveme o setrvání v koši s týmem Dvojky. V krátké přestávce posbíráme poslední zbytky energie a se silou sokolí lítame po hřišti. Po zaznění závěrečné sirény je skóre 11:7 v náš prospěch! Paráda udrželi jsme koš!

Ráda bych za sebe a Petra poděkovala našim super rodičům, kteří neustále báječně povzbuzovali. Ale hlavně chci pochválit pět bojovníků, kteří sice sotva pletli nohama, ale neustále s hlavou vztyčenou bojovali o každý balónek. V každém souboji se snažili pro svůj tým udělat to nejlepší a jestě do toho petfektně plnili, co jim trenéři radili. Takže Julčo, Same, Luky, Davide a Fando díky moc za super neděli!

Lucka & Petr

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.