Vinohrady po třetí výhře nad Black Angels postupují do finále 1. ligy!

31. 3. 2018

Muži A

2 minuty čtení

Dlouho to vypadalo, že se série ještě vrátí na hřiště soupeře, jenže pak přišel klíčový obrat. Sokolové během deseti minut smazali třígólový náskok Black Angels a v prodloužení o postupu SKV do finále 1. ligy rozhodl Martin Skřivánek.

Až do třetí části byli napřed Black Angels. Po první třetině vedli 2:1, a když Vaculík v závěru prostřední dvacetiminutovky překonal Dejmala, bylo to už 4:1 pro hosty. Jenže pak sokolové vrhli síly do útoku a začali postupně umazávat náskok.

Nejprve se v 50. minutě po střele z dálky prosadil Linhart. Na rozdíl jednoho gólu pak dostal SKV svou dělovkou Lanc. Obrat sokolů poté sice přibrzdil Renčín, když po bleskurychlé akci dal pátou branku Angels, ale Vinohrady pokračovaly ve snaze o vyrovnání.

Jen minutu po Renčínově trefě se po standardní situaci mohl radovat z dalšího snížení Hartman. Minutu a 40 vteřin před koncem byl vyloučen za špatné vybavení Votruba a Vinohradští následnou přesilovku využili, když Lanc opět vytasil obávanou ránu z dálky a srovnal na 5:5.

Prodloužení po 55 vteřinách ukončil Martin Skřivánek, který si celý zápas šetřil trefu až na onen rozhodující moment. S míčkem se dostal až před brankáře Körbera a střelou do horní části branky ho přehodil. SKV vyhrálo čtvrtý zápas semifinále 1. ligy 6:5 v prodloužení a postoupilo do finále, kde se utká s Havířovem.

TJ SKV - Black Angels 6:5 (1:2, 0:2, 4:1 - 1:0) po prodl.

Branky a nahrávky: 14. Linhart, 50. Linhart (Z. Stuchlík), 52. Lanc (Hartman), 53. Hartman (Skřivánek), 60. Lanc (Hartman), 61. Skřivánek - 5. J. Hněvkovský (Pícha), 17. M. Boček (J. Boček), 21. Ludvík (Vaculík), 40. Vaculík (Ludvík), 52. Renčín (J. Boček). Rozhodčí: Baloun, Šuvada. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:0. Diváci: 200.

Sestava SKV: Dejmal - Rychetník, Š. Raiter, O. Stuchlík (C), D. Záň, Jelínek, Lanc, Zezulka - Skřivánek, Hartman, J. Záň - Z. Stuchlík, Linhart, Hanák - Máca, Dolejš, Beran - Šneberger, Kapucián. Trenér: Michal Pazdera.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.