Elévky odehrály poslední ligové kolo

29. 4. 2019

Elévky

1 minuta čtení

V neděli 28. dubna jsme s našimi nejmladšími slečnami odehráli poslední letošní ligové kolo. Čekaly na nás opět čtyři zápasy, na které jsme se sešli v sestavě sedmi statečných – Bětka, Tonka, Emča, Maya, Karolínka, Viki a Eliška. V hledišti nás ještě podporovali kromě věrných fanoušků – rodičů také zraněná Julča a na dva zápasy i Eliška Pokorná s naším klubovým exprezidentem Luďkem.

První zápas proti Mladé Boleslavi – Dobrovicím byl napínavý od začátku do konce, po poločase 0:0 jsme na chvíli vedli 1:0, ale soupeřky zápas třemi góly otočily a prohráli jsme tak 1:3. Druhý zápas proti o dost starším a zkušenějším Pantherkám jsme bojovali a hráli výborně, ale na lepší výsledek než 4:17 to nestačilo.

Ani další dva zápasy proti Spartě a Olympu nám pak nevyšly, na holkách byla pomalu znát únava a tak jsme na posledním turnaji nevyhráli ani jeden zápas. Trenéři Lucka Rudolecká a Líba Nigrin a podle unavených úsměvů po posledním zápase i holky si poslední ligový turnaj sezony 2018/2019 pořádně užili.

Příští sezonu budeme zase o kousek starší, zkušenější a vyhranější. Trenérský tým Lucka – Líba se už teď na novou sezonu moc těší a za tu právě uplynulou všem statečným holkám moc děkuje!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.