Když i prohra je vítězstvím

2. 12. 2019

Přípravka

2 minuty čtení

V sobotu jsme s přípravkou vyrazili na Kladno, abychom zde poměřili síly se Startem98, domácími Kanonýry a s Kralupy nad Vltavou.

Do týmu jsme zařadili i nováčky, aby si už vyzkoušeli, co se na trénincích naučili. Prvním soupeřem byl Start. Akce střídala akci, zápas běžel v napínavém duchu, góly padaly na obou stranách strany, ale nakonec bylo vítězství naše. Ve druhém zápase jsme nastoupili proti týmu Kralup. S téměř o hlavu vyšším soupeřem jsme statečně drželi krok a zápas vyhráli. Úplně nová zkušenost byl poslední finálový zápas.

 

Silnější a zkušenější soupeř si vyzkoušel své dovednosti, ale my se nedali. Po první gólově bohaté půlce jsme bezvadně vnímali rady a malby trenérek, reagovali jsme na hezkou hru soupeře a sbírali nové zkušenosti. A jak zaznělo z úst našich svěřenců, právě poslední finálové utkání, které jsme sice prohráli a stálo nás poslední zbytky sil. bylo tím nej zápasem.

 


Lucka & Zuzka

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.