Přípravka má za sebou další porci zápasů

16. 12. 2019

Přípravka

1 minuta čtení

Tým našich nejmladších nadějí se o víkendu představil v Kralupech nad Vltavou. Vše bedlivě sledoval Max Kot, hráč elévů, který má v přípravce svého bráchu. Max se pak rozhodl podělit se s námi o své dojmy, a proto vám zde na webu můžeme přinést report z nedělního zápolení mladičkých sokolů!

V prvním zápase měli kluci ještě spoustu sil, takže mohli víc hrát. Zaslouženě vyhráli. V rozhovoru mi dobrou pohodu a hru potvrdili i náš brankář Ben a hráč Albert. Druhý zápas na mě působil taky dobře. Sice kluci prohráli, ale nemají se za co stydět. Hráli dobře a jejich hra působila hravě.

Třetí zápas již na mě tak hezky nepůsobil. Kluci byli dost vyčerpaní, soupeř nebyl moc lehký. Podržel nás Vítek. Ve čtvrtém zápase byli kluci hodně stateční. Ze začátku se hodně drželi, ale pak přišla chyba a dostali jsme tři góly. Shrnutí: Podle mně se kluci nemají za co stydět. Bylo to pro ně takové ponaučení, jak šetřit síly. Mně se turnaj a jejich hra moc líbily.

Max Kot, elév

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.