Elévové prožili sezonu plnou zážitků!

29. 3. 2020

Elévové

2 minuty čtení

Tak jako všem sportovcům i nám skončila sezona nečekaně brzy, a tak i její klasické shrnutí přinášíme dříve, než jsme zvyklí. Těšit se v blízké budoucnosti můžete také na foto ohlédnutí za celou sezonou.

Už od září jsme se do toho pěkně opřeli. I letos přišla spousta nových kluků a holek, a tak jsme mohli některé starší hráče poslat na zkušenou do vyšší kategorie. Hned druhý víkend jsme se zapojili do akce "Teribear hýbe Prahou" na Vítkově, kde jsme společnymi silami naběhali 249 kilometrů a tím přispěli čáskou 7470 Kč nadaci Terezy Maxové.
 
Nacházející víkend nás na domácí půdě čekal úvodní elévský turnaj sezony. To přípravka si musela na prvni zápasy počkat až do půlky října. V říjnu jsme také společně vyrazili do Cirkusu Humberto. Pro některé to bylo poprvé, pro dospělý doprovod zase návrat do dětství.
 
A tak jsme společně mezi treninky, zápasy a společnými zážitky propluli až k vánočním prázdninám. Před nimi nás ještě navštívil na vánočním tréninku Ježíšek a pod stromečkem jsme si společně mohli zazpívat koledy a rozbalit dárečky.
 
Po Novém roce jsme se spolu sešli znovu a dál pilně trénovali. Jak nám to jde, přišel zkontrolovat i superfinálový maskot Florián. V lednu jsme si rovněž užili společný nástup s mužským A týmem. A to rovnou před televizními kamerami!
 
Sezona, i když předčasně ukončená, byla nabitá zážitky jak florbalovými, tak společenskými. A to je vlastně to nejdůležitější, protože spolu jsme silnější. Prostě SKV - SÍLA KTERÉ VĚŘÍM!
 
Text: Lucka Šťastná
Foto: David Štěrba

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.