Tréninkový režim v klubu od 13. dubna

13. 4. 2021

Klub

2 minuty čtení

Informace ohledně tréninkového režimu v klubu od 13. 4. vzhledem k nově platným vládním nařízením.

Vážené členky, členové, vážení rodiče členů,

jistě jste stejně jako my zaznamenali víkendové názorové otočky nového ministra zdravotnictví prof. Petra Arenbergera. Během pár dní (ve finále pár hodin) se plánované umožnění sportování v počtu 20 osob venku a 10 osob uvnitř smrsklo nejdříve na 2 osoby venku a následně na poněkud krkolomných "12 osob venku na jednom sportovišti ve skupinkách po 2 s rozestupy 10m mezi skupinami".

Jedná se paradoxně o ztížení možnosti organizovaného sportování - vzhledem k tomu, že např. atletický areál TJ SKV je jedno sportoviště, na celém oválu by se muselo nacházet nově maximálně 6 dvojic. Dříve počet dvojic na sportoviště alespoň nebyl omezený. Za těchto podmínek bohužel NEMŮŽEME NAŘÍDIT všem trenérům, aby nyní začali s organizovaným skupinovým trénováním venku - tlačili bychom je tím k možnému porušování vládních nařízení. 

Jednotlivé týmy tedy i nadále budou mít připraveny tréninky od svých trenérů (prostřednictvím Členské sekce) a v následujících formách:

  • online tréninky
  • individuální tréninky
  • skupinové tréninky (za dodržování platných nařízení a pokud to podmínky sportoviště trenérovi umožní)
  • další tréninkové formy, umožněné současnými vládními nařízeními

Doufáme, že podmínky pro sportování se co nejdříve uvolní. Máme pro to připraveny tréninkové scénáře a těšíme se, až se do nich budeme moct společně "zakousnout".

Shrnutí informací najdete také na stránce Opatření vzhledem k pandemii covid-19 .

Vaše SKV

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.