Dorostenci a junioři si po dlouhé době zahrají!

11. 6. 2021

Klub

2 minuty čtení

Dorostenci a junioři SKV si po dlouhých týdnech a měsících konečně zahrají soutěžní zápasy! Dorost se představí na Wizards cupu v sobotu, junioři budou hrát v neděli. Oba dva turnaje se uskuteční v pražských Kunraticích.

Oba vinohradské týmy se mohou těšit na solidní porci zápasů. Ty se budou hrát na dvakrát 13 minut čistého času. Sobotního turnaje dorostenců se zúčastní čtyři týmy, které si to rozdají každý s každým. Mladé sokoly tak čekají celkem tři střetnutí. Soupeřem jim budou FG Team, pořádající Wizardi a hornopočernická Orka.

O den později se do boje pustí junioři. Ti se ve skupině utkají opět s pořádajícími Wizards a s kralupskými Wolves. Následovat bude souboj o umístění ze soupeřem z druhé skupiny. „Jsme moc rádi, že jsme byli na tyto turnaje pozváni. Kluci jsou děsně natěšení na první zápasy od října. Věříme, že tím odstartujeme sérii letních turnajů, které už snad normálně proběhnou. Tím mám na mysli brněnský Hummel nebo Prague Games,“ řekl kouč Vilém Svoboda.

Rozpis zápasů dorostenců (12. 6.):

9:50 TJ Sokol Královské Vinohrady - FG Team
11:40 Wizards Praha - TJ Sokol Královské Vinohrady
13:30 DDM Horní Počernice Orka - TJ Sokol Královské Vinohrady

Rozpis zápasů juniorů (13. 6.):

10:40 TJ Sokol Královské Vinohrady - Kralupy Wolves
12:20 Wizards Praha I - TJ Sokol Královské Vinohrady
14:00 o 5. místo (3. z A - 3. z B)
14:50 o 3. místo (2. z A - 3. z B)
15:40 finále (1. z A - 1. z B)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.