Junioři na Wizards cupu vítězní!

14. 6. 2021

Junioři

1 minuta čtení

Juniorský tým SKV ovládl všechny tři zápasy na nedělním Wizards cupu a zaslouženě si došel pro triumf v turnaji! O den dříve se v Kunraticích představili také dorostenci, těm se ale nedařilo a mladí sokolové obsadili poslední čtvrtou příčku.

Po dlouhých týdnech a měsících se dorostenci a junioři konečně představili v soutěžních duelech. Dorostencům se v sobotu v kunratické sportovní hale nevedlo a ve skupině nezískali ani bod, přesto to pro mladý kádr (polovina sestavy byla ročníku 08, jejichž dorostenecké chvíle přijdou až za 2 roky) byla skvělá herní prověrka. To juniorům to šlo náramně. Martin Šolaja a spol. ovládli základní skupinu a následně vyhráli i v boji o první příčku.

„Hlavní výhrou pro všechny je, že se zase hrálo. Těšíme se do Brna!“ uvedl kouč Vilém Svoboda a připomněl, že se nyní mládežnické týmy SKV chystají na Hummel Open Game. 15. ročník tradičního letního turnaje je na programu na konci června.

Výsledky Wizards cupu

  • dorost vs. FG Team 0:4
  • dorost vs. Wizards 1:2
  • dorost vs. Orka 0:1
  • junioři vs. Kralupy 6:1
  • junioři vs. Wizards 1:0
  • junioři vs. Kobylisy 4:2

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.