SKV posílil obránce David Ježek!

16. 6. 2021

Muži A

2 minuty čtení

Defenzivní řady by měl po odchodech Mariana Jelínka a Radovana Vnuka vyztužit David Ježek. 27letý obránce si dal od florbalu v uplynulém ročníku pauzu, předtím působil ve Spartě, Tatranu a Liberci. Jedná se o zkušeného hráče, který si debut v nejvyšší soutěži připsal už v roce 2010.

V superlize má Ježek na svém kontě 277 startů, v nichž zapsal z pozice zadáka 79 kanadských bodů. Jak se jeho přesun do Vinohrad zrodil? „David Bouša mi někdy v dubnu zavolal a dal nabídku,“ popsal námluvy s SKV. Klub se s hráčem dohodl, a proto bude Ježek v nadcházejícím ročníku oblékat žlutočerný dres.

A rád by se s novými spoluhráči popral o účast ve vyřazovací části. „Myslím si, že máme tým na to, abychom zabojovali o play off. Nejsme ale samozřejmě sami. Moje osobní ambice jsou hrát stabilně s co největším přínosem pro tým tak, aby mě to bavilo a naplňovalo,“ osvětlil, s čím do Rieger arény přichází.

S týmem už má za sebou určitou část letního tréninkového období. „Příprava je zase trochu jiná, než znám. Každopádně za ty roky mám pocit, že samotná fyzická příprava se mění všude. Líbí se mi, že děláme jiné cviky, než na které jsem byl zvyklý, protože co kondiční trenér, to v silové přípravě určitá skladba cviků, které se opakují,“ popsal zvykání si na nový styl tréninku.

A jaké má Ježek pocity z nového kolektivu? „Mám zatím jen pozitivní dojmy. Kluci mě přijali v pohodě a je pravda, že s těmi staršími jsme se stejně od vidění znali,“ dodal na závěr.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.