Na Vinohradech bude z Mladé Boleslavi hostovat brankář Petr Musil

29. 6. 2021

Muži A

2 minuty čtení

SKV hlásí posilu do brankoviště! Společně s Karlem Šantorou by měl brankářskou dvojici utvořit 22letý Petr Musil. Mladý gólman působil poslední tři sezony v Mladé Boleslavi, kam v roce 2018 přestoupil z Pardubic. Nadcházející ročník stráví v našem klubu na hostování.

Odchovanec pardubického florbalu poslední tři sezony kryl záda zkušenému reprezentantovi Lukáši Bauerovi. „Působení v Bolce hodnotím velmi pozitivně. Cítím, že jsem se posunul lidsky i herně zase o krok dál. Poznal jsem super partu lidí a určitě s řadou kluků budu dál v kontaktu. První sezona se mi paradoxně povedla nejvíc. Do následujících dvou zasáhl covid, vše bylo náročnější a v té právě skončené mě navíc na pár měsíců vyřadilo i zranění, po kterém byl návrat o to těžší,“ ohlédl se Musil za svým angažmá ve středočeském městě.

„Vnímám, že pokud se chci posouvat ve florbale, potřebuji větší čas na hřišti, a vzhledem k tomu, že budu pokračovat ve vysokoškolském studiu v Praze, Vinohrady z toho vyšly jako nejlepší varianta. Mám ambici co nejvíce pomoci klukům, abychom předváděli dobré výkony a umístili se v tabulce co nejvýš,“ vytyčil Musil své ambice pro nynější angažmá. Po obránci Davidu Ježkovi a útočníkovi Viktoru Kopeckém se jedná o třetí letní posilu SKV.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.