5. ročník SKV kempu provázela skvělá atmosféra

25. 7. 2021

Klub

2 minuty čtení

V obou termínech dohromady 44 hráčů a hráček, k tomu šest trenérů. Takový je výčet 5. ročníku SKV kempu, který se uskutečnil na začátku července v areálu vinohradského Sokola. Tradiční akci lze i letos hodnotit pozitivně.

„Kemp měl od začátku výbornou atmosféru a je třeba všechny pochválit za pracovitost a píli,“ uvedl jeden ze zakladatelů akce Vilém Svoboda. Mladší sokolové (ročníky 2007 až 2013) potrénovali florbal, ale zároveň rozvíjeli všestrannost pomocí atletiky, gymnastiky, různých soutěží či jiných kolektivních sportů. Hojně byla využívána venkovní hřiště a na závěr přišla odměna v podobě bazénu.

Starší ročníky (2006 a dále) vzhledem k blížícím se Prague Games hodně pilovali florbal, především pak zapracovali na zakončení. Zároveň si stihli vyzkoušet basketbal nebo fotbal. „Dokonce jsme využili i nové venkovní sportoviště, kde jsme si zkusili beach volejbal a ping pong,“ přidal Vilas podrobnosti k průběhu kempu.

Potěšitelná byla účast dívek ve starší skupině. Z 28 přihlášených jich byla přesně polovina. Opět nelze nezmínit výborné obědy v „domácím“ prostředí restaurace Vinohradská tělocvična. O všechny účastníky kempu bylo skvěle postaráno! A kdo byl mentorem mladých sokolů? Trenérského vedení se kromě Viléma Svobody zhostili Boleslav Kytka, Jan Otta, Šimon Král, Martin Poruba a Eliška Hladíková. Díky všem za účast a už se těšíme na další ročník!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.