Superligová sezona je za rohem - vstupenky nově zakoupíte i online

7. 9. 2021

Muži A

2 minuty čtení

Nový ročník Livesport Superligy už klepe na dveře a po dlouhé době se SKV bude moci představit i před zraky diváků. Vstupenky na domácí zápasy si navíc mohou fanoušci zakoupit nově online v síti Ticketportal.

Vstupenky v předprodeji i u pokladny

Vstupenky hned pro úvodních 6 domácích utkání si mohou fanoušci zakoupit již nyní, v předprodeji z pohodlí domova.

Celá Livesport Superliga totiž zavádí ticketingový systém a SKV nezůstává pozadu. Na klubové stránce v rámci systému Ticketportal totiž naleznete k zakoupení vstupenky na veškerá domácí utkání, která vinohradští florbalisté letos v Rieger aréně absolvují.

Prodej přímo na hale ale samozřejmě nerušíme. Pokud se rozhodnete na poslední chvíli, můžete si stejně tak vstupenku zakoupit přímo v hale (standardně otevíráme pokladnu 1 hodinu před začátkem zápasu).

Ceny jako v "dobrých dobách"

Cena vstupenky jak v předprodeji, tak v prodeji na pokladně zůstává stejné jako v předcovidovém období. Za návštěvu domácího zápasu zaplatíte běžné vstupné 50 Kč. Členky a členové SKV mají vstup tradičně zdarma, stejně tak děti do 10 let věku, senioři nad 65 let a dárci krve.

Zájemce o permanentku potěšíme taktéž. Permanentka s cenou 400 Kč upravňuje svého držitele k návštěvě všech domácích zápasů jak v základní, tak ve vyřazovací části superligy.

Veškeré informace o prodeji vstupenek a permanentek naleznete na stránce Ticketing .

 

 

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.