Tatran se v Rieger aréně prezentoval dobrým výkonem a odváží si výhru 11:2

12. 9. 2021

Muži A

3 minuty čtení

Na úvod nového superligového ročníku čekala svěřence koučů Kotlase a Bouši těžká práce. Střešovický Tatran nasázel během tři pohárových střetnutí do branek soupeřů 45 gólů a přítomnost nových (v případě Marka Beneše staronových) forvardů byla na hřišti znát. Sokolové se v úvodní třetině 1. kola Livesport Superligy ještě drželi, ale ve zbytku střetnutí už nedokázali hostům konkurovat. Výsledkem je prohra 2:11.

V sedmé minutě otevřel skóre střelou z dálky Marek Beneš, domácí brankář Musil měl zakrytý výhled. O pár minut později se hosté prosadili podruhé. Šindelář posunul míček před branku na Milana Meliše a ten z bezprostřední blízkosti skóroval. V 17. minutě se sokolové vrátili do hry. Klápa vyvezl míček, posunul ho na Čudu, ten hned přihrál Kopeckému a Viktor Kopecký si v podobných situacích ví rady.

Bohužel pro SKV to bylo naposledy v utkání, kdy se jeho hráčům podařilo dostat se na dostřel. Ve zbytku utkání úřadoval Tatran. Ještě v závěru třetiny se prosadil Jakub Kolísko a zvýšil na 3:1 z pohledu hostů. Ve druhé části přidali Střešovičtí další čtyři zásahy a stejný počin zopakovali ve třetí dvacetiminutovce. Na gólovou smršť pražského soka už zareagoval pouze snížením Vojtěch Klápa.

„Dnes to bylo z naší strany špatné. My jsme se připravovali na aktivní hru Tatranu, při které soupeře presuje na útočné polovině. To ani nemusel tolikrát použít. My jsme nedokázali rozehrávat míčky dopředu tak, jak bychom si představovali a jak jsme se na to celý týden chystali. Tatran jednoznačně a zaslouženě vyhrál,“ shrnul největší příčiny vysoké prohry trenér SKV David Bouša.

Šanci na reparát budou mít Vinohradští už v pátek, kdy se představí na hřišti ostravského FBC. Nabitý víkend pak zakončí nedělním domácím střetem s FBC Liberec.

TJ Sokol Královské Vinohrady – Tatran Střešovice 2:11 (1:3, 1:4, 0:4)

Branky a nahrávky: 17. V. Kopecký (Čuda), 36. V. Klápa (Cabejšek) – 7. Marek Beneš (Šindelář), 11. Meliš (Šindelář), 20. Jak. Kolísko (Němeček), 23. Kreysa (Šindelář), 24. Šimek (Marek Beneš), 35. Meliš (Kreysa), 40. Němeček (Šindelář), 42. Šindelář (Kreysa), 49. Šimek (Marek Beneš), 56. Pánek (Marek Beneš), 59. Marek Beneš (Němeček). Rozhodčí: Pangerl, Šedivý. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:1. Diváci: 124.

Sestava SKV: Musil - Máca, Gold, Čuda, Ježek, Hartman, Horák, Paštika - Fiala, Z. Stuchlík, Procházka - Klápa, Cabejšek, Kopecký - Švejda, Pinkas, Pergler - Kellenberger. Trenéři: Kotlas, Bouša.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.