Také Ladies posílily kádr! Představujeme šestici nových hráček

14. 9. 2021

Ženy A

2 minuty čtení

Ladies si o víkendu s přehledem poradily s úvodními ligovými soupeři a Týn nad Vltavou i Soběslav porazily shodně 9:1. Do úvodních kol holky vstoupily hned s několika letními posilami, které rozšířily hlavně řídnoucí golmanské řady.

První posilou je Lucie Zelená, která po pár letech oprášila své brankářské vybavení a premiéru za žlutočerné si střihla už v uplynulých pohárových utkáních. V minulosti působila v Bohemians a v Elite.

Dále bude branku SKV střežit zkušená Nicol Götzová, která přichází z Texasu, ale v minulé sezoně nastoupila i v nejvyšší ženské soutěži v barvách Panthers Praha. V sezoně 2018/2019 působila ve pražské Slavii.

Poslední novou členkou brankářské party je Štěpánka Rohlíčková, který už s týmem trénuje delší dobu, ale poprvé do utkání zasáhla až v neděli proti Soběslavi. V minulosti nastupovala za Bohemians, Spartu a Elite.

Na levé straně ofenzivy pak bude možné vídat běhavou Nikolu Trnkovou. 19letá florbalistka přichází do SKV z Vysokého Mýta.

Z libereckého FBC přichází 22letá obránkyně Adéla Dlouhá. Poslední dvě sezony strávila na hostování v Jičíně.

Návrat k florbalu ohlásila Eliška Kučerová, která letos bude také hájit žlutočerné barvy. Na svém kontě má soutěžní starty za Nové Strašecí, za Panthers Praha nebo za Hradec Králové.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.