Shrnutí víkendu: Juniorky s plným počtem bodů! Starší žákyně hrály doma

24. 11. 2021

Muži A

2 minuty čtení

Juniorkám se dařilo! Ze svého turnaje ve 2. lize odjížděly svěřenkyně Šimona Krále s plným počtem bodů, navíc s 15 vstřelenými brankami. Na pěti z nich se podílela Běla Novotná. Jednu výhru v domácím prostředí braly starší žákyně. Naopak vůbec se nedařilo mužům C a juniorům.

Starší žákyně se poprvé v letošní sezoně představily na domácí půdě a ze dvojutkání brali jednu výhru. Nejprve sice padli s Prague Tigers 8:10, stejným výsledkem pak ovšem porazili Texas. „I když je náš tým složený z hráček patřících do této kategorie a také hráček ročníkově mladších, nijak nás to neomezovalo. Holky táhly za jeden provaz a daly do toho všechno. Ve hře se začaly objevovat věci, které se naučily na trénincích, za což bych je rád pochválil. Určitě ale nebylo vše ideální a holky samy vědí, na čem ještě zapracovat,“ ohlédl se za zápasy trenér Hieu Nguyen.

Ani jeden bod bohužel nevytěžili ze svého turnaje muži C, kteří se na Chodově nepotkali s formou. Ačkoliv v závěru duelu s Black Angels B dotahovali, na zvrat utkání to nestačilo. Ve druhém střetnutí pak Celtics nenašli recept na zataženou obranu soupeře a prohráli s Ovocnými Bázemi 2:4. Porážku museli skousnout také junioři, jenž doma padli s kvalitním týmem Bohemians vysoko 4:14. Jejich kolegové z dorostu také schytali od střešovického béčka jeden debakl, vzápětí si ale spravili chuť a mladoboleslavský výběr přehráli 4:3!

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY

Muži C:
TJ SKV - Black Angels B Benfica 5:9
TJ SKV - FKÚ Ovocné Báze 2:4

Junioři:
TJ SKV - FbŠ Bohemians DDM Praha 7 4:14

Juniorky:
TJ SKV - FBC Gladiators Unhošť 13:0
TJ SKV - FBC Slavia Praha 3:2

Dorostenci:
TJ SKV - Tatran Střešovice B 2:12
TJ SKV - Předvýběr.CZ Florbal MB White 4:3

Starší žákyně:
TJ SKV - Prague Tigers Nehvizdy 8:10 
TJ SKV - Texas Longhorns DDM P6 10:8

 

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.