Přípravka má za sebou skvělý turnaj!

8. 12. 2021

Přípravka

2 minuty čtení

Max Kot navštívil nedávný turnaj vinohradské přípravky, ve které hraje jeho brácha, a pro náš web se rozepsal. Jeho ohlédnutí za turnajem si můžete s chutí přečíst!

V neděli jsem byl na turnaji naší přípravky a bylo to něco! První zápas kluci a holky vyhráli proti Tatranu Střešovice 10:1. Hráli dobře. Musím ale říct, že na to, jak měl soupeř malé hráče, jsme mohli vyhrát o něco více.

Druhý zápas jsme také vyhráli, a to 11:2 proti Butchis. Celý zápas jsme byli lepší, ale ke konci jako by naši začali trochu spát a dostali jsme dva góly. Ještěže jsme takto nehráli celý zápas! Třetí utkání bylo prvním fakt těžkým zápasem. Hráli jsme proti Olympu. Hned ze začátku jsme dostali gól a dotahovali. To se nám povedlo! Olymp měl málo hráčů, a tak už neměli ke konci síly. Toho jsme využili a vyhráli jsme 8:4!

Poslední zápas jsme hráli proti Kladnu. Nebyl to tak lehký zápas, jak se zdálo na začátku. Soupeř nás dotahoval. Stalo se však to, co v předchozím zápase s Olympem - prostě v závěru už neměli Kladenští síly. A my vyhráli 10:5. Shrnutí: Turnaj to byl dobrý. Kluci se musí naučit hrát více do obrany, protože turnaje budou čím dál víc těžší.

Max Kot

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.