V neděli večer důležitý domácí duel s Otrokovicemi!

14. 1. 2022

Muži A

2 minuty čtení

Mužský A tým vyhlíží další důležitý souboj v rámci základní části Livesport Superligy. V neděli od pěti hodin se svěřenci koučů Kotlase a Bouši postaví na hřiště proti Otrokovicím. Panteři jsou přitom v tabulce o šest bodů nad SKV, vzájemný zápas tak může být z pohledu dalšího vývoje v dolních patrech elitní soutěže klíčový. Všichni florbaloví příznivci jsou do ochozů Rieger arény srdečně zváni!

V posledním kole Vinohradští konečně po více jak dvou měsících zažili radost z vítězství. Výhru v Brně řídil dvěma trefami Vojtěch Máca. Od toho se nyní mohou sokolové odrazit. V neděli se ve 23. kole nejvyšší soutěže utkají s Otrokovicemi. První vzájemné utkání z konce října se proměnilo v napínavou přestřelkou plnou zvratů a gólů. Z triumfu se nakonec po heroickém výkonu Viktora Kopeckého radovali Vinohrady. Kopecký tehdy zapsal pět gólů a tři asistence a stal se hlavním strůjcem sladkého vinohradského vítězství.

Otrokovičtí od zmíněné porážky zapsali 4 výhry a sedmkrát proti svým soupeřům neuspěli. Nenechte se ovšem touto zápornou bilancí mýlit. Panteři uspěli proti silným sokům. V domácím prostředí si vyšlápli na Ostravu, Black Angels, Bohemians a 13 góly vyprovodili v listopadu Pardubice. Mužstvo táhne slovenský florbalista Ronald Gašparík, který dosud zapsal 39 kanadských bodů. O tři body méně má František Vykopal. Nedělní duel je na programu od 17 hodin. Pro ty, co nepřijdou přímo do Rieger arény, bude jako už tradičně připraven video přenos.

Ke vstupu do hlediště je potřeba splnit protiepidemická pravidla (vyjma dětí do 12 let). Návštěvníci zápasu se musí prokázat očkováním proti covidu, od jehož ukončení uběhlo minimálně 14 dnů, nebo laboratorně prokázaným proděláním nemoci. Výjimku mají osoby do 18 let, lidé, kteří se ze zdravotních důvodů nemohou očkovat, nebo osoby, které ještě nemají očkování dokončené. U nich lze prokázat bezinfekčnost negativním PCR testem, ten nesmí být starší 72 hodin.

23. kolo Livesport Superligy:

16. 1., 17:00 TJ Sokol Královské Vinohrady - Navláčil Panthers Otrokovice
Vinohrady | ONLINE | VIDEO | BULLETIN

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.