Shrnutí víkendu: Mlži jenom vítězili, Benfika dala 18 gólů!

24. 1. 2022

Muži A

2 minuty čtení

Vydařený víkend za sebou mají vinohradské celky. Oba dva týmy mladších žáků si počínali suverénně a počítaly samá vítězství! A dominanci prokázala také Benfika. Kluci z mužského béčka si proti Jablonci zastříleli a do sítě soupeře nakonec nasázeli úctyhodných 18 branek. Deset z nich přidali ve třetí třetině. Důležitou výhru v Plzni vybojovali junioři.

„Co říct - šest zápasů, šest výher. To jsou víkendové výsledky obou našich týmů mladších žáků. Je vidět, že trenérská skupinka Oliver, Pepa, Petr, Štěpán a Kuba nastavili sice leckdy pro některé oko přísné podminky, ale společná píle kluků a trenérů přináší radostné zážitky,“ uvedla po skvělém víkendu Lucka Šťastná, trenérská stálice SKV.

Napilno měli hráči céčka, kteří nejprve ve čtvrtek večer dohrávali odložené utkání s Kubánským Klanem. Díky úspěšným exekutorům Richardu Klímovi a Vojtovi Trčálkovi zvítězili v nájezdech a zapsali do tabulky cenné dva body. Další důležitý triumf přidali Celtics v sobotu, když si vyšlápli na silnou rezervu Black Angels. Trpělivým výkonem došli k výhře 5:1.

Jedinou kaňkou na uplynulém týdnu mužů C tak zůstane nevydařený duel s Wizards B. Soupeř byl produktivnější a využíval okének v obraně. Do hry měli o víkendu vstoupit také dorostenci a Ladies. Jejich zápasy ale byly kvůli covidu odloženy a hledají se náhradní termíny pro odehrání.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži B:
TJ SKV - Florbal Jablonec 18:4

Muži C:
TJ SKV - IBK Kubánský Klan 3:2 po sam. náj.
TJ SKV - Black Angels B Benfica 5:1
TJ SKV - Wizards SO Praha 10 B 7:9

Junioři:
FBŠ Slavia Plzeň - TJ SKV 3:8

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.