Také elévky úspěšně dohrály letošní sezonu

29. 4. 2022

Elévky

2 minuty čtení

Uplynulou neděli naše nejmladší hráčky pořádaly doma na Vinohradech poslední ligový turnaj sezony.

Hráli jsme ve druhém výkonnostním koši proti soupeřkám z Bohemky, Tatranu a Nového Strašecí. Po celé sezóně ve třetím koši jsme tak očekávali velice těžké zápasy, které odkoučovali trenéři Líba Nigrin a Jonáš Sigl. K dispozici jsme měli celkem devět hráček, fyzických sil tak bylo na zápasy dost.

V prvním zápase proti hráčkám z Bohemky byla znát technická vyspělost soupeřek a i přes skvělou hru ve druhém poločase jsme prohráli 6:12. Druhý zápas proti Novému Strašecí byl po celou dobu velice vyrovnaný, v zakončení jsme ale měli přesnější mušku my, a tak jsme si vybudovali náskok 4:0. Nové Strašecí už jen korigovalo na konečný výsledek 4:2, mohli jsme tak oslavit v silném druhém koši první výhru.

V posledním zápase s Tatranem jsme to byli my, kdo tahal za kratší konec. Soustředěnost již trochu pokulhávala, takže po skončení zápasu svítilo na ukazateli skóre 3:5. Celkově holky na turnaji předvedly opět zlepšenou hru, na kterou se pěkně koukalo. Spousta gólů, pěkné přihrávky a hlavně SKVělý týmový duch na střídačce nám z nedělního turnaje udělaly moc pěkný zážitek!

Do další sezony je povzbuzením, že nám v kategorii elévek zůstává spousta šikovných holek, které se budou nadále zlepšovat. Velké poděkování patří rodičům, kteří nám pomáhali s pořádáním – Erice Štěpánkové a Milanovi Gobymu! A také Emě Matolínové, která nás i přes nemoc přišla pozdravit a donesla pro naší nejmladší kategorii krásného maskota sokola! Hlavně však všem holkám, které v letošní sezoně do zápasů zasáhly! Bylo skvělé vidět, jak se postupně zlepšujete!

Líba Nigrin

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.