Stále ještě volná místa na letní SKV kemp!

17. 6. 2022

Klub

2 minuty čtení

Na začátku července se uskuteční už šestý ročník populární prázdninové akce Sportovní Kemp Vinohradský. Program je i letos pestrý. Kromě florbalových tréninků budou součástí také dovednostní hry, jiné sporty, týmové soutěže a chybět nebude oblíbená regenerace v bazénu. Hlásíme stále ještě volná místa, zájemci se mohou přihlašovat přes členskou sekci!

První turnus kempu proběhne od pátku 1. července do pondělí 4. července a je určen pro mladé florblaisty a florbalistky z přípravky, elévů, elévek, mladších žáků, mladších žákyň a starších žákyň. Náplň kempu bude podobná uplynulým ročníkům s výrazným zaměřením na sportovní a pohybovou všestrannost.

Druhý turnus je určen kategoriím starší žáci, dorostenci, dorostenky, junioři a juniorky a uskuteční se od neděle 3. července do středy 6. července. Konec prvního turnusu a začátek toho druhého se tedy o víkendu protnou. Kromě doplňkových sportů bude kemp pro starší ročníky znovu pojat více jako florbalové soustředění před nadcházejícím turnajem Prague Games, který startuje o týden později.

Celkově je ve čtyřdenním kempu pro obě skupiny zahrnuto minimálně osm tréninkových jednotek a čtyři obědy v nejbližším okolí haly. Vše bude probíhat pod dohledem trenérů SKV v čele se zakladatelem letního kempu Vilasem Svobodou. Případní zájemci se mohou přihlašovat skrze členskou sekci, jelikož stále ještě zbývají volná místa.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.