SKV se v rámci přípravy střetne se slavným Pixbem!

9. 8. 2022

Muži A

1 minuta čtení

Dva zajímavé přátelské zápasy a na konci srpna turnaj v Německu. To je nejbližší program svěřenců trenéra Jana Kapuciána. Ten je s dosavadním průběhem letního přípravného období zatím spokojen a zároveň hlásí, že složení kádru už je z velké části hotové. Do 1. kola by nový kouč Vinohrad zapracoval na detailech.

„Příprava zatím probíhá dle plánu bez závažnější komplikací. Už nyní máme finální složení kádru z 90 procent hotové. Aktuálně jsme se překlenuli do poslední fáze přípravy. Nyní nás čekají přátelské zápasy v úterý proti švédským talentům z RIG Umea a ve středu proti těžkému kalibru v podobě Pixba Wallenstam IBK,“ zmínil Kapucián dvě přípravná klání. V úterý s RIG Umea se hraje od 18:15, středeční duel je na programu v 18:30.

„Jsem moc rád, že se nám to podařilo domluvit. Snad všechno dobře dopadne a SKV si poprvé v historii vyzkouší souboj proti týmu z nejlepší ligy na světě. Na konci srpna odjíždíme na turnaj do německého Wernigerode, kde nás čekají čtyři kvalitní utkání.  Zde budeme ladit detaily, ale rovněž se budeme snažit turnaj vyhrát a naladit se na 1. kolo superligové sezony,“ dodal Kapucián. Vinohradští načnou sezonu o víkendu 10. až 11. září, kdy doma vyzvou Tatran Střešovice.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.