Elévové se představili v Kutné Hoře!

18. 10. 2022

Elévové

1 minuta čtení

V neděli hráli naši elévové v Kutné Hoře. Ani brzké vstávání nevzalo skvělé partě chuť k výhře

A tak jsme nastoupili plní sil a odhodlání k prvnímu zápasu. Ten se nám povedl, naše hra měla rychlost i potřebné kombinace. Posila v podobě trenéra Luďka nám přinesla další inspirace ke zdokonalení naší hry. A to jak individuálně, tak i týmově. Hráčky a hráči si pak v dalších třech zápasech zkoušeli výhody obranných pozic před bránou a zejména pohybu na hřišti.

Ne vždy byly nápady efektivní a ne pokaždé se gólové situace povedlo proměnit. A tak se kvůli tomu i kvůli laciným, a přiznejme si - také náhodným gólům, tu a tam objevilo naštvání. Tým občas působil rozčarovaně. Vlna zklamání byla znát i v kabině. Přemohli jsme to zhodnocením hry, přesným pojmenováním chyb a zejména nastavením herní taktiky.

Početná skupina fanoušků pak mohla ocenit naši statečnost, bojovnost a zejména týmový herní projev.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.