Víkendové menu: Ladies se chystají na dva zajímavé domácí duely!

29. 10. 2022

Klub

3 minuty čtení

V sobotu 1. liga, v pondělí Pohár Českého florbalu. Ladies vyhlížejí dva atraktivní duely. Oba dva se přitom uskuteční v domácí Rieger aréně. V rámci 9. kola 1. ligy žen vinohradské ženy doma přivítají Slavii Plzeň. V pondělí pak poměří síly s extraligovými Panthers Praha. Na oba zápasy jsou srdečně zváni všichni diváci a fanoušci!

Se Slavií Plzeň už se Ladies jednou v letošní sezoně potkaly a byla z toho ve 2. kole Poháru Českého florbalu výhra 4:3 po prodloužení. Zápas tehdy svěřenkyně koučů Skály a Kovače musely náročně otáčet, jelikož na západě Čech prohrávaly už 1:3. Hattrick Angeliky Bližňákové však zlomil odpor soupeře a Ladies nakonec po výhře 4:3 postoupily do 3. kola pohárové soutěže.

Do utkání 9. kola půjdou Vinohrady z první příčky prvoligové tabulky. Hráčky Black Angels a Prague Tigers nasbíraly stejný počet bodů jako SKV (18), ale ještě mají zápas k dobru. To Plzeň je na čtvrté příčce. V dosavadních sedmi duelech vybojovala 13 bodů. Z posledních tří zápasů ovšem Západočešky braly pouze jedno vítězství. Nejproduktivnější florbalistkou soupeře je devítibodová Ivana Drugdová. Jinak si ale Ladies budou muset dát pozor také na řadu mladých hráček z plzeňské mládeže.

Sobotní utkání je na programu od 17 hodin v Rieger aréně a všichni příznivci jsou do ochozů sokolovny srdečně zváni. To samé platí také pro pondělní pohárový duel s Panthers. 3. kolo play off je na programu od 20 hodin večer. Panterky se aktuálně nacházejí na poslední příčce tabulky a v dosavadním průběhu ročníku vybojovaly pouze jedno vítězství. Speciální může být utkání zejména pro Ivanu Hruškovou, která v dresu Panthers strávila několik sezon a nyní je oporou SKV.

Na pohárový duel bude rovněž připraven doprovodný program. Nenechte si tedy ujít derby a zajímavý střet mezi prvoligovým a extraligovým týmem. O víkendu se do boje ještě zapojí také dva rezervní mužské týmy. V sobotu dopoledne budou v Chýni hrát muži D, kteří stále čekají na první body. Večer pak program v Rieger aréně uzavře Benfika, která po zápase ženského áčka nastoupí proti Bivoji Litvínov.

SOBOTA 29. 10. 2022:

Ženy A:
17:00 TJ SKV - FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň (Vinohrady)
MATCH CENTER | BULLETIN

Muži B:
20:00 TJ SKV - SK Bivoj Litvínov (Vinohrady)

Muži D:
10:20 TJ SKV - J.B.M. Praha (SH Chýně)
12:40 TJ SKV - Texas Longhorns B (SH Chýně)

PONDĚLÍ 31. 10. 2022:

Ženy A (3. kolo Poháru Českého florbalu):
20:00 TJ SKV - Panthers Praha (Vinohrady)
MATCH CENTER | BULLETIN

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.