Tomáš Gärtner: Do následujících zápasů dáme všechno!

27. 1. 2023

Muži A

2 minuty čtení

Třetí třetina patřila jim. Bratři Gärtnerové byli u tří branek Vinohrad a výrazně dopomohli k výhře 8:4 na půdě Karlových Varů. Zisk tří bodů vrátil SKV do boje o play off. Další důležité střetnutí čeká Vinohradské už v pátek, kdy se doma postaví proti městskému rivalovi.

Sokolové porazili poslední tým tabulky 8:4. Byť výkon v prvních dvou třetinách nebyl ideální, důležitá výhra se počítá. „Zápas pro nás skončil ziskem třech bodů, takže z výsledku jsme byli velmi šťastní. Z pohledu naší hry jsme ale neplnily taktické pokyny tak, jak jsme si přáli, takže po této stránce jsme určitě mohli hrát lépe,“ ohlédl se za vítězstvím Tomáš Gärtner.

V utkání zapsal branku a asistenci, jeho bratr nasbíral dokonce ještě o gól víc. Dvojčata řádila především v závěrečné části, kdy si chvílemi dělala s domácí obranou, co chtěla. „Ve třetí třetině bylo vidět, že hráči Karlových Varů ztratili sílu, a tak jsme si mohli dovolit hrát dost útočný florbal a využít více prostoru, který se ve hře objevil,“ zhodnotil výkon v posledním dějství.

Díky triumfu se Vinohradští vrátili do hry. Na desátou Českou Lípu ztrácejí pouze tři body. Boj o vyřazovací část je otevřený. „Určitě v to věříme a dáme do následujících zápasů všechno, co je v našich silách, abychom dokázali vybojovat dostatek bodů,“ burcuje tým Tomáš Gärtner.

Další krok mohou sokolové udělat už v pátek, kdy se od 20 hodin utkají s pátou Spartou. Soupeř půjde do utkání 21. kola z pozice favorita, svěřenci trenérů Purkrábka a Kapuciána už však například proti Bohemians dokázali, že umějí překvapit. „Jak jsem už zmiňoval, budeme se prát o výsledek, takže se diváci mohou v derby těšit na pořádnou bitvu,“ dodal Gärtner na závěr.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.