Uděláme vše, abychom si sezonu prodloužili, burcuje tým kapitán Hartman

28. 2. 2023

Muži A

3 minuty čtení

Po třech letech se SKV opět chystá na vyřazovací část Livesport Superligy. Zatímco v roce 2020 zhatil plánované domácí zápasy s Mladou Boleslaví koronavirus, tentokráte už by vše mělo klapnout, a tak bude Rieger aréna svědkem historicky prvního domácího utkání SKV v rámci play off. Sokolové vyběhnou na hřiště proti ostravskému FBC a celý tým se na střetnutí těší!

Závěrečná kola základní části byla hodně dramatická, rozhodovalo se do poslední chvíle. Nakonec byla klíčová domácí prohra České Lípy s Ostravou. Českolipští tak zůstali na jedenácté příčce tabulky o bod za desátými Vinohrady, které ve 26. kole nestačily na rozjetý Tatran. Co po utkání v kabině áčka zavládlo? „Samozřejmě velká radost a zadostiučinění. Jsem rád, že se nám to podařilo i s tak mladým a méně zkušeným týmem. Je to velké povzbuzení pro celý tým, který před sezonou prošel velkou obměnou,“ pochválil mužstvo kapitán Petr Hartman.

Sokolové učinili důležitý krok o kolo předtím, když doma porazili v derby Black Angels, a Česká Lípa už následnou ztrátu dotáhnout nedokázala. SKV postoupilo do vyřazovací části z desáté příčky a narazí na sedmou Ostravu. „Je to zkušený tým, možná pro někoho favoritem. My však uděláme vše pro to, abychom si sezonu ještě prodloužili a nedělní zápas nebyl posledním domácím utkáním v sezoně!“ hlásí před víkendovým startem série. První utkání se v sobotu uskuteční na hřišti FBC, v neděli pak bude sérii hostit Rieger aréna. Osmifinále se hraje na dva vítězné duely, případný třetí se v týdnu opět uskuteční v Ostravě.

Do utkání zbývá pár dnů a Vinohradským teď vrcholí příprava na osmifinálová střetnutí. „Trenéři připraví detailní rozbor soupeře a video. Půjdeme zápas od zápasu, pak už to bude jen na nás, abychom předvedli na hřišti výkon, který nás přiblíží k postupu do čtvrtfinále,“ popsal kapitán SKV, jak se jeho tým chystá na prestižní vystoupení. V sobotu se v ČPP aréně bude hrát od 15:30, nedělní duel je na programu od 17 hodin. Všichni příznivci jsou do hlediště srdečně zváni! Potřeba bude každý hlas!

„První domácí zápas v play off pro náš klub - co víc si v tuto chvíli přát. Není to jen zásluha hráčů A týmu, ale všech, kteří se podílí na chodu klubu a výchově našich mladých nadějí. Proto budeme moc rádi, když vás v hledišti uvidíme v co největším počtu a tento okamžik si užijeme společně,“ pozval Hartman všechny příznivce do ochozů vinohradské sokolovny.  Vstupenky na místě budou stát 70 Kč, v předprodeji na Ticketportalu pak 50 Kč. Děti do 18 let platí 50 Kč, v předprodeji 35 Kč. Děti do 10 let, osoby nad 65 let, držitelé průkazů ZTP a členové SKV mají vstup zdarma. SKV = Společně K Vítězství!

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.