Mužské céčko slaví záchranu!

6. 5. 2014

Muži C

2 minuty čtení

V neděli bojovalo naše céčko v domácí hale o udržení v 5. lize.

Muži C museli bezpodmínečně dvakrát zvítězit, navíc je nečekali žádní snadní soupeři (druhá Bohemka C a třetí Králův Dvůr B). Z tohoto důvodu také na tyto dva zápasy dorazily posily z áčka a béčka. Na lavičku přišel i trenér áčka Jan Pazdera, aby pomohl k záchraně.
 
První zápas proti Bohemce byl ze začátku hodně opatrný. Soupeř si sice vytvářel více šancí, ale branky střílelo SKV. Ještě pět minut před koncem zápasu svítilo na tabuli skóre 8:0 pro SKV. Jenže právě těch posledních pět minut se Vinohradům vůbec nepovedlo a zápas nakonec skončil výsledkem 8:4. První krok k záchraně byl ale splněn!
 
Druhý zápas začaly lépe Vinohrady a brzy vedly 3:0. Jenže pak soupeř zabral a začal zápas dotahovat. Minutu před koncem byl stav utkání 5:4 pro Vinohrady, ale díky brance Honzy Svobody do prázdné klece utkání skončilo 6:4. Druhý krok byl též splněn!
 
Díky ostatním výsledkům SKV C skončilo na devátém místě, tedy na posledním možném místě, které zaručuje záchranu, a v příští sezoně se céčko může pokusit o mnohem lepší výsledek.
 
Výsledky mužského céčka:
TJ SKV - FbŠ Bohemians C 8:4
TJ SKV - T.B.C. Králův Dvůr B 6:4
 

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.