SKV zájezd na výjezdní utkání v Lounech

16. 2. 2016

Klub

3 minuty čtení

V rámci posledního kola Tipsport Superligy odehraje mužský tým SKV výjezdní utkání v Lounech. V neděli 28. 2. vyzvou chlapci Chodov.

Již nyní je v Lounech o utkání slyšet a očekává se pěkná kulisa se zaplněnou halou, která by měla toto první výjezdní utkání v historii SKV doprovodit. I proto nabízíme všem členům, příznivcům a fanouškům SKV možnost jet mužský tým podpořit přímo do Loun. Pro úspěch, který měl tento zájezd například v loňském roce při TV utkání v Liberci, zorganizujeme opět dopravu SKV Autobusem.

Doufáme, že tuto možnost využijete a opět si ze speciálního utkání uděláme takový SKV klubový teambuilding.

Informace

Kdy: neděle 28. 2. od 17:00 v MSH Louny (Rybalkova 2673, Louny)

Odjezd: předběžně 14:30 od Sokola Vinohrady, v případě většího zájmu o doprovodný program odjezd posuneme na dřívější hodinu

Cena: bude se pohybovat mezi 100 až 150 Kč na osobu (tam i zpět), podle toho, jak zvládneme autobus zaplnit

Přihlášení: hlaste se sekretářce Petře Švorcové (emailem: sekretar@skvflorbal.cz, telefon: 777 448 802), která také zodpoví veškeré vaše dotazy. Termín přihlášek do pátku 19. 2. (kvůli zajištění autobusu)

Doprovodný program

Pro ty z vás, kteří by chtěli v Lounech strávit nejen utkání, ale také si prohlédnout město nebo si předem užít nějaké dobré jídlo a pití, máme tipy přímo od místních.

Prohlídka města - doporučený je krátký vycházkový okruh, začínající a končící v historickém centru města, které je obehnané ze dvou třetin hradbami a jehož nejdůležitější dominantou je chrám sv. Mikuláše z 15. století (slouží i jako rozhledna s výhledem na město a České středohoří). Tento okruh vás zavede také k Žatecké bráně, druhé nejvýznamnější stavbě v Lounech. Odtud můžete rovnou zpět do historického centra nebo na krátkou (a dle místních krásnou) naučnou stezku, která vás během 15 minut zavede okolo řeky a středověkých hradeb k historické budově Loutkového divadla.

Pivo a jídlo - i zde jsme dostali doporučení od místních (přece jen se jedná o kraj chmele). V blízkosti MSH Louny se totiž nacházejí hned dva minipivovary - Pivo Zloun (www.pivozloun.cz) a Lounský Žejdlík (www.lounskyzejdlik.cz).

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.