Shrnutí víkendu: Muži C vedou tabulku regionální ligy!

13. 11. 2018

Klub

3 minuty čtení

Mužské céčko na domácím hřišti bralo plný počet šesti bodů a propracovalo se tak na první příčku regionální ligy! Čtvrtou výhru v sezoně oslavila Benfika, která doma rozstřílela Kanonýry Kladno B 14:4. V prvním koši se udržely starší žákyně, což lze označit za velký úspěch!

Benfika v sobotu deklasovala rezervu Kladna vysoko 14:4. Šesti body se blýskl útočník Michal Vlk. Sokolům se na výbornou vydařila první třetina, kterou domácí vyhráli 6:0. Ačkoliv pak Kladenští v prostředním dějství snížili náskok, ve zbytku zápasu už tempu SKV nestačili. Vinohrady poskočily v tabulce divize na 7. příčku.

Skvěle se letos daří céčku. Zatímco loni se parta kolem kapitána Michala Zitka strachovala o záchranu v regionální lize (soutěž pouze o jednu úroveň níže než divize) až do posledního turnaje, letos Celtics válejí. Po dalších dvou vítězstvích jsou na čele tabulky s jednobodovým náskokem před druhými Future.

V prvním utkání v Rieger aréně céčko porazilo Vosy Praha celkem v poklidu 7:2. Druhý zápas byl o poznání dramatičtější. Sokolové vedli nad Kuřaty z Kladna 2:0, soupeř však následně duel otočil a vedl 5:2 a 6:3. Vinohradští však naštěstí zabrali a nakonec duel dovedli do vítězného konce. Rozhodující trefu na 9:8 přitom vstřelila posila z áčka Jan Svoboda pouhých 16 vteřin před koncem.

Solidního úspěchu dosáhly starší žákyně. Ty minule dokázaly vybojovat postup do prvního koše, ve kterém je tak čekaly elitní pražské týmy. Svěřenkyně Petra Blažeje a Viléma Svobody v klíčovém utkání těsným rozdílem přehrály Chodov, což jim v konečném zúčtování zajistilo záchranu v prvním koši. I příště se tak mohou těšit na střety s Bohemkou nebo Tigers.

VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:

Muži B:
TJ SKV - Kanonýři Kladno B 14:4

Muži C:
TJ SKV - FBK Fat Pipe Vosy Praha 7:2
TJ SKV - IBK Kuřata Kladno 10:8

Junioři:
TJ SKV - XPS Network Tatran Střešovice B 6:4
TJ SKV - FAT PIPE Start98 Praha-Kunratice 3:5

Juniorky:
TJ SKV - ACEMA Sparta Praha 4:4
TJ SKV - TJ Lokomotiva Rakovník 4:4

Starší žáci:
TJ SKV - DDM Horní Počernice ORKA 4:2
TJ SKV - FC Bučis Team Yellow 5:6
TJ SKV - Sokol Rudná 8:0 

Starší žákyně:
TJ SKV - Black Angels 1:3
TJ SKV - FAT PIPE Florbal Chodov blue 1:0
TJ SKV - FbŠ Bohemians 1:7

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.