Vydařený obrat! Ladies prohrávaly s Turnovem 1:4, přesto vydřely dva body

24. 11. 2018

Ženy A

3 minuty čtení

Ještě osm minut před koncem prohrávaly Ladies doma s Turnovem 1:4. Nedařilo se jim ani herně. Pak ale během čtyř minut srovnaly a v nájezdech vybojovaly druhý bod. Zatím tak Vinohrady zůstávají na vedoucí příčce 1. ligy.

Kouč Jonáš Sigl se v páteční předehrávce 11. kola musel obejít bez několika opor. Ve třetí minutě šly přesto Ladies do vedení. Kutnarová si zpracovala míček na své čepeli a překonala brankářku Gécovou. Za chvíli bylo srovnáno. Bednářová od mantinelu našla na středu hřiště Červovou a ta přesnou ranou k tyči vyrovnala. Ačkoliv pak ve zbytku první části byly domácí hráčky lepší, další gól nepřidaly.

Druhá část se domácímu týmu vůbec nevydařila. Výsledkem byly dvě úplně totožné branky z hole Bajerové, která uplatnila svůj důraz v brankovišti a na obě trefy jí přihrála Veselá. Ladies pak nevyužily ani dvě přesilové hry a ani trestné střílení nařízené za faul na Bartošovou. Exekuci si vzala na starost Kutnarová, ovšem podruhé v utkání na Gécovou nevyzrála.

Nevyužité příležitosti mrzely domácí tým ještě více poté, co se půl minuty před koncem prosadila Červová a zvýšila na 4:1. Se šancemi SKV to ve třetím dějství nevypadalo nejlépe, jenže pak přišlo velké vzepětí. Osm minut před koncem dala gól naděje Šádková. O pár vteřin později Dobisíková dorazila do sítě zblokovanou střelu Trunečkové a tři a půl minuty před koncem srovnala Vejvodová.

Za stavu 4:4 se šlo do prodloužení. V něm gól nepadl, a tak musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Z šesti hráček byla úspěšná pouze Anna Kutnarová, která tak připsala druhý bonusový bod na stranu Vinohrad. SKV vyhrálo 5:4 po nájezdech a minimálně do neděle určitě setrvá v čele tabulky 1. ligy žen.

TJ SKV - TJ Turnov 5:4 (1:1, 0:3, 3:0 - 0:0) po sam. náj.

Branky a nahrávky: 3. Kutnarová (Vejvodová), 53. Šádková (Jiříčková), 53. Dobisiková (Trunečková), 57. Vejvodová (Trunečková), rozh. náj. Kutnarová - 5. Červová (Bednářová), 23. Bajerová (Veselá), 24. Bajerová (Veselá), 40. Červová (Koťátková). Rozhodčí: Voltr, Šubrt. Vyloučení: 3:2. Bez využití. Diváci: 25.

Sestava SKV: Vyrobíková - Hamerníková, Trunečková (C), Šádková, Jiříčková - Dobisíková, Vejvodová, Kutnarová - Žižková, Bartošová, Bursová - Kytková. Trenér: Jonáš Sigl.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.