Starší žáci vybojovali postup do 3. nejvyššího koše!

26. 11. 2018

Starší žáci

1 minuta čtení

Postupem do 3. koše pečetili strži na sobotním turnaji v hale Jedenáctka náročnou podzimní sezonu.

Ze zářijového turnaje ve Finsku se sice vraceli bez jediné výhry, herně ale rozhodně nezklamali a získané zkušenosti pak úspěšně přenesli do domácí soutěže. Od návratu ze Severu sehráli následně během dvou měsíců 3 úspěšné ligové turnaje s bilancí 8 výher a jediné prohry o gól a z pátého koše se během tohoto úspěšného období probojovali až do třetího.

O úspěchu rozhodl zejména poslední letošní turnaj, kdy strži ve skupině postupně zdolali Chodov 6:1 a Bohemku 5:2 a ve finále pak přehráli poměrem 4:0 i Falcon. Většina kádru navíc během sezony úspěšně zasahuje i do zápasů dorosteneckého béčka, někteří pak okusili rovněž atmosféru v dorosteneckém áčku. Po krátkém oddechu se tak strži znovu naplno vrhnou do tréninků, aby se ve vítězném tažení pokusili pokračovat i v roce 2019, ideálně už v obou věkových kategoriích.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.