Elévky mají za sebou třetí turnaj!

28. 11. 2018

Elévky

2 minuty čtení

Třetí turnaj odehrály elévky SKV v michelském Sokole.

V prvním zápase jsme nastoupily proti OLYMPU FLORBAL Athéna. Před zápasem jsme vzaly maskoty v barvách SKV, zakřičely svůj pokřik a šly v malém počtu hrát. Soupeř častěji střílel, byl více aktivní a bylo to znát na konečném výsledku 1:9.

Nevěšely jsme hlavu a po krátké pauze nás čekal další zápas proti Sokolu Nové Strašecí. V polovině, kdy skóre bylo jen 0:3, holky nastoupily s energií a s chutí dávat góly. Dostávaly se do krásných akcí, ale žádná neskončila brankou. Soupeřek bylo o něco víc, a tak celkově o něco silnější sok vyhrál nakonec 0:10.

V pauze mezi druhým a třetím zápasem jsme si odpočinuly, najedly se, vyměnily gólmanku, probraly jsme taktiku a s elánem se vrhly na Florbalovou akademii MB-Dobrovice. Střely se nám dařily a konečně jsme zaznamenaly výhru. Konečný výsledek 8:4 vykouzlil holkám na tváři obrovský úsměv.

Čekal nás poslední zápas a s ním i soupeř Florbalová akademie MB-Dračice. Hned v úvodu jsme vstřelily branku, a i když nám to soupeřky po chvíli oplatily, my se nedaly a v boji jsme pokračovaly dál. Byl to náš nejvyrovnanější soupeř, nakonec štěstí přálo SKV a po dvou brankách jsme zvítězily 3:1. Z výhry jsme měly opět radost, ale únava byla velká a holky byly rády, že je čeká odpočinek.

Žádná z děvčat nevypustila jediný zápas a už se těší na ty další. Maskoti splnili svůj účel a pomohli nám k výhrám! Radovat se z výher umíme, tak snad jich bude do budoucna co nejvíc.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.