Superliga je po šampionátu zpět! Sokolové v neděli vyzvou na domácí půdě Tatran

12. 12. 2018

Muži A

2 minuty čtení

18. listopadu se naposledy představili vinohradští florbalisté v rámci Tipsport Superligy. Následovala čtyřtýdenní pauza způsobená mistrovstvím světa. Šampionát už skončil, a tak se o slovo opět hlásí elitní soutěž. V neděli večer SKV vyzve Tatran Střešovice. Zápas začíná v 18:30.

Boys v posledním utkání před reprezentační přestávkou porazili Bulldogs Brno 5:4 po prodloužení. Pak už všichni v klubu soustředili svůj zrak na brankáře Rasťa Mazáka, který na šampionátu reprezentoval Slovensko. Nakonec z toho bylo deváté místo a Rasťo zasáhl do čtyřech duelů.

Sokolové se v neděli střetnou s 16násobným mistrem České republiky Tatranem Střešovice. V prvním vzájemném duelu ve Stodola aréně se zrodilo velké překvapení. SKV po skvělém výkonu výhralo 8:5. Na výhře se tehdy třemi body podílel bývalý hráč Tatranu Martin Skřivánek.

Výborně se prezentoval rovněž brankář Martin Dejmal, jenž zapsal 46 zákroků. A dvě přesné trefy zaznamenal Jan Šimík. Střešovickým tehdy nepomohla stíhací jízda odstartovaná za nepříznivého stavu na konci druhé části. Tatran sice srovnal na 5:5, ale sokolové v závěrečných dvou minutách třikrát skórovali a rozhodli o svém triumfu.

Tatran se aktuálně nachází na šesté příčce tabulky se ziskem 23 bodů. Vinohrady jsou třinácté s 11 body na kontě. Přijďte v neděli večer podpořit sokoly přímo do ochozů Rieger arény. Duel je na programu od 18:30. Vstupné je tradičních 40 korun, permanentkáři a členové klubu mají vstup zdarma.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.