Nabitý předvánoční program: Sokolové se představí na hřištích Chodova a Znojma

19. 12. 2018

Muži A

1 minuta čtení

Vinohradští odehrají do konce letošního kalendářního roku ještě dva další zápasy. V obou dvou případech zamíří na půdu soupeře. Ve čtvrtek se v rámci "školního utkání" střetnou od 10 hodin dopoledne s Chodovem, v sobotu je pak od 18:00 čeká duel na hřišti Znojma.

Školní zápasy se začaly čím dál více objevovat v superligovém programu. Tentokrát se zúčastní také vinohradský klub. Na Jižní Město si ho pozval Chodov. Vinohrady v prvním vzájemném duelu vzdorovaly dvojnásobnému mistrovi ČR velmi zdatně. Nadějné vedení 4:2 však neudržely a Chodov nakonec zvítězil 6:5.

To se Znojmem se sokolové střetli v rámci úplně prvního kola letošního ročníku. Vítězství 6:5 dvě minuty před koncem vystřelil Martin Skřivánek. Boys už těsný náskok udrželi a hned v úvodním duelu sezony získali důležité tři body. Ty by se jim hodily i nyní, kdy v tabulce na desáté místo ztrácejí pouhé dva body.

Dohrávka 15. kola Tipsport Superligy:

FAT PIPE Florbal Chodov - TJ SKV
čtvrtek 10:00, SH Jižní Město

17. kolo Tipsport Superligy:

TJ Znojmo LAUFEN CZ - TJ SKV
sobota 18:00, SH TJ Znojmo

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.