Junioři zakončili kalendářní rok třemi výhrami

28. 12. 2018

Junioři

2 minuty čtení

Tři výhry v jednom týmu nasbírali těsně před Vánocemi junioři. Nejprve v dohrávce přehráli rezervu Tatranu 10:6 a následně o víkendu deklasovali béčko Black Angels a na nájezdy přetlačili Prague Tigers. V tabulce 2. ligy jsou sokolové aktuálně na druhé příčce.

Svěřenci koučů Hovořáka a Hanáka měli v úterý 18. prosince na programu dohrávku s B týmem Tatranu. Utkání bylo od začátku divoké. Tatran dokonce třikrát vedl o gól, ale sokolové vždy dokázali ztrátu dohnat. O jejich výhře nakonec rozhodla třetí část, kterou ovládli 5:1. Hattrickem se prezentoval Martin Entlicher, čtyři body přidal Ondřej Zelený.

V sobotu 23. pak Vinohrady čekaly další dva zápasy. S Black Angels si junioři SKV poradili bez problému a zvítězili 10:1. Šesti body se na vysoké výhře podílel Jakub Jestříbek, gól a čtyři nahrávky přidal Tadeáš Doucha a čtyři body zapsal Matěj Šaroch.

Druhé utkání s Prague Tigers bylo o poznání dramatičtější. Sokolové prohrávali v průběhu třetí části už 2:4, ale pak načali velkou stíhací jízdu, konkrétně Vojta Máca. Půl minuty před koncem snížil na 3:4 a pouhou vteřinu před závěrečnou sirénou srovnal za velké radosti celé střídačky.

Následovaly nájezdy. Oba vinohradští exekutoři Vojta Máca a Jan Pinkas své pokusy proměnili, a protože se soupeř prosadil pouze jednou, ze zisku druhého bodu se radovali sokolové. Vinohrady tak ze tří zápasů získali osm bodů a v tabulce se vyšvihli na druhé místo za vedoucí Panthers.

Výsledky juniorů:

TJ SKV - Tatran Střešovice B 10:6
TJ SKV - Black Angels B 10:1
TJ SKV - Prague Tigers 5:4 po náj.

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.