Ladies budou hájit první příčku. Do Rieger arény přijedou Chomutov a Litvínov

4. 1. 2019

Ženy A

2 minuty čtení

Ženské áčko se připravuje na další dva domácí zápasy. V sobotu se Ladies od 16:30 střetnou s Litvínovem, v neděli od 14 hodin pak vyzvou Chomutov. Obě utkání se uskuteční v Rieger aréně. Svěřenkyně kouče Sigla mají na čele 1. ligy náskok jednoho bodu na druhou Boleslav.

Ladies by jistě chtěly navázat na poslední hrací víkend. To na domácí půdě porazily Týn 5:0 a Texas 4:0. V obou zápasech si připsaly čisté konto a zisk šesti bodů z tohoto dvojutkání znamenal udržení v čele 1. ligy žen. Druhá Florbalová akademie Mladá Boleslav má pouze o bod méně a jeden zápas k dobru.

Nyní se ženský A tým představí proti celkům ze severu Čech. Jak Litvínov, tak Chomutov už Ladies v této sezoně dokázaly porazit. V Litvínově zvítězily 4:2, na hřišti Chomutova se rozstřílely a zvítězily vysoko 9:2. Bylo to poprvé v této sezoně, kdy se konečně hráčky Sokola pořádně rozstřílely.

Přijďte Ladies o nadcházejícím víkendu podpořit přímo do hlediště Rieger arény. V sobotu bude zápasu předcházet utkání Benfiky s Prague Tigers. A večer od 20 hodin na duel žen naváže superligové klání mezi Vinohrady a Českou Lípou. Na všechny zmiňované zápasy jste srdečně zváni!

15. a 16. kolo 1. ligy žen:

16:30 TJ SKV - SK Bivoj Litvínov (Vinohrady)
14:00 TJ SKV - Florbal Chomutov (Vinohrady)

Instagram

SKV Florbal

Společně K Vítězství

Začali jsme v partě kamarádů a malé tělocvičně o pár metrech. Postupem času se z nás stal velký klub, hrající elitní soutěže - Superligu mužů a 1. ligu žen.
Přesto jsme si však zvládli uchovat to nejdůležitější - rodinnou atmosféru a unikátní duch SKV.

Naším domovem je sportovní areál Sokola Vinohrady v samém centru Prahy. Místo s nesmazatelnou historií. Jsme hrdí, že jako součást Sokola můžeme psát její další kapitoly.